Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update foto 18:52) - Premiera Mondiala: Bentley Continental SuperSports Convertible
3 MARTIE 2011, 18:52
1,903
0
GENEVA (Update foto 18:52) - Premiera Mondiala: Bentley Continental SuperSports Convertible (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
Exact cu un an in urma, Benley prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul Continental SuperSport in versiune coupe. Iata ca la editia 80-a a Salonului de la Geneva, Bentley vine cu versiunea decapotabila a acestuia, care se va numi Continental SuperSports Convertible.

Noua decapotabila a fost prezentata ca cea mai rapida decapotabila cu 4 locuri din lume, reusind sa atinga viteza maxima de 323 km/h chiar cu ajutorul bio-etanolului E85, combustibil cu care poate fi alimentat noul Convertible.

Pentru a atinge asemenea performante uluitoare, sub capota este regasit acelasi propulsor twin-turbo W12 de 6.0 litri ce dezvolta 630 cai-putere si 800 Nm si care este capabil sa propulseze decapotabila in 4.2 secunde pana la 100 km/h.

La obtinerea acestor performante au un aport imens si cutia de viteze automata cu 6 trepte “Quickshift” care este capabila sa schimbe de la o treapta la alta in doar 93 milisecunde, si desigur tractiunea integrala ce transmite puterea in raport de 40/60 (fata/spate).

Aditional, stand-ul Bentley prezinta nava amiral Bentley Mulsanne, Continental Flying Spur Speed si glamour-osul Continental GTC Series 51.
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!