Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz SLK se dezvaluie in toata splendoarea la Geneva
2 MARTIE 2011, 07:32
1,782
0
Mercedes-Benz SLK se dezvaluie in toata splendoarea la Geneva
De Redactia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
1
Se zice ca prima impresie in cazul unui roadster conteaza cel putin la fel de mult ca in cazul unui cuplu. Iar Mercedes-Benz SLK e genul de masina de care te indragostesti la prima vedere, cu care sa vrei sa-ti petreci timpul pe virajele Coastei de Azur si pe care sa o tratezi cu o deosebita pasiune.

Pe langa motoare eficiente si transmisii excelente, noul SLK isi atribuie si debutul tehnologiei MAGIC SKY CONTROL, care, la inchiderea plafonului permite schimbarea opacitatii acestuia prin simpla apasare a unui buton. In imaginile de mai jos e prezenta SLK 250, cu un propulsor turboaspirat de 1.8 litri, ce dezvolta 204 CP. Motorizarea de top a modelului e reprezentata de SLK 350, care ascunde sub capota un propulsor V6 aspirat natural, de 3.5 litri, cu 306 CP.

Iar designul lui SLK, mai ales in ceea ce tine de partea frontala, pare o mixtura intre formele lui SLS AMG si cele ale noii generatii CLS. “Sportivitate cultivata” – asta e sloganul celor de la Mercedes-Benz pentru aceasta editie a Salonului Auto de la Geneva.
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!