Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Ferrari FF, intr-o ampla galerie foto
8 MARTIE 2011, 18:03
2,211
0
Noul Ferrari FF, intr-o ampla galerie foto
De Redactia PiataAuto.md
1
Interesul presei si a publicului pentru noul Ferrari FF este incredibil de mare, standul marcii italiene de la Salonul Auto de la Geneva fiind intr-atat de aglomerat, incat a fost nevoie sa facem multe raiduri pana am reusit sa obtinem o serie de imagini clare cu noul model.

Totusi, parerile sunt contradictorii vizavi de noul model. Nimeni nu pune la indoiala avansul tehnologic al sistemului de tractiune integrala, pentru ca vorbim de primul model 4x4 de la Ferrari si nimeni nu pune la indoiala faptul ca e un model absolut deosebit, insa configuratia acestuia e cea care naste dispute. Cele doua locuri din spate se bucura de putin spatiu, iar pasagerii de acolo nu vor putea spune ca au calatorit in confort, or, sunetul motorului V12 ar putea compensa aceasta lipsa. Deschiderea usii din spate, care poate fi numita fara nici o ezitare hayon, il apropie pe FF de silueta unui hatchback, chiar daca am vorbi de un hatchback dinamic. Iar de aici apare si distanta fata de formula de Gran Turismo, atat de dorita de cei de la Ferrari.

Contradictiile insa nu vor afecta vanzarile modelului, cel mai probabil, pentru ca, atat timp cat presa discuta care este de fapt clasa in care se incadreaza masina, clientii o vor cumpara pe apucate. Cert este ca FF va fi un model care-si va atribui un rol important in istoria Ferrari, si doar asta ii va garanta o valoare inalta.
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!