Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche 911, cel mai fiabil automobil din lume
22 MARTIE 2011, 14:43
1,951
0
Porsche 911, cel mai fiabil automobil din lume
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Prestigiosul institut de cercetare JD Power a declarat modelul 911 a celor de la Porsche drept cel mai fiabil model de autoturism din lume. Aceasta este concluzia studiului din acest an asupra fiabilitatii automobilelor, dat publicitatii de curand.

In studiul din 2011 au fost analizate vehiculele inmatriculate intre Septembrie 2007 si Februarie 2008, mai mult de 43,700 de posesori de automobile din SUA luand parte la acesta. Acestia au votat Porsche drept cel mai bun producator din lume.

De asemenea, expertii JD Power au numit fabrica Porsche din Stuttgart-Zuffenhausen (principala locatie de asamblare a celor de la Porsche) drept cea mai buna din lume, bazandu-se pe calitatea de lunga durata a vehiculelor care ies de pe poarta uzinei.

Oficialii Porsche se declara incantati de dinstinctia din acest an, insa mentioneaza ca Porsche nu se limiteaza niciodata la realizarile obtinute. "Titlul este o certificare a faptului ca la Porsche atragem o atentie incredibila la orice detaliu, la toate etapele procesului de productie", au mai declarat oficialii Porsche.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!