Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus LS600h, modelul ales de Prinţul Albert de Monaco pentru nunta
13 APRILIE 2011, 10:09
1,910
0
Lexus LS600h, modelul ales de Prinţul Albert de Monaco pentru nunta sa
De Ilie Toma
0
La 2 iulie 2011 va avea loc ceremonia de casatorie a Printului Albert cu aleasa inimii sale - Charlene Wittstock, iar viitorul cuplu regal a avut a face o alegere importanta vizavi de masina care ii va transporta in cadrul cortegiului de nunta. Printul Albert si-a facut publica decizia: maiestatea sa a ales limuzina cu propulsie hibrida a celor de la Lexus: LS600h.

Cei de la Lexus s-au aratat incantati si onorati de optiunea printului, mentionand gratitudinea lor fata de recunoasterea la nivel inalt pe care au obtinut-o pentru tehnologiile de propulsie hibrida.

Printul Albert de Monaco si-a castigat si imaginea unui militant pentru cauzele de protectie a mediului. Fundatia sa, inaugurata in 2006, sprijina in prezent peste 150 de proiecte cu caracter ecologic. Mai recent, printul a definit o noua strategie de mobilitate a Principatului de Monaco, cu o axare importanta spre mobilitatea ecologica.

Desi Lexus LS600h are ani buni de la aparitia sa pe piata si intre timp au aparut modele concurente mai noi sau actualizate, care aduc si ele etichete de propulsie hibrida (Mercedes-Benz S400 Hybrid, BMW 7 Series Active Hybrid), modelul celor de la Lexus a fost dezvoltat cu luarea in considerare a unei versiuni hibride inca de la o etapa initiala, fapt care i-a permis sa adaposteasca un sistem mult mai complex de propulsie hibrida.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!