Prima pagină  »  Ştiri  »  PiataAuto.md: Ne reinventam pentru tine!
18 APRILIE 2011, 09:22
1,849
0
PiataAuto.md: Ne reinventam pentru tine!
De Redactia PiataAuto.md
0
Au mai ramas zile numarate pana la marele moment, in care vine o noua PiataAuto.md! Ne reinventam pentru a-ti aduce tot ceea ce iti doresti, intr-o maniera moderna, dinamica si profesionista!

Facelift… sau generatie noua?

Nu este un facelift. Este o generatie noua, intram impreuna cu Dvs. intr-o noua era PiataAuto.md.

Design nou?

Da, cu siguranta! Unul nou, modern, proaspat si foarte prietenos in utilizare!

Motorizare?

Avem o "platforma tehnica" noua, cu aplicarea celor mai noi tehnologii in generarea paginilor de site. Un nou motor de procesare tehnica a intregului site, care se va traduce pentru Dvs. in cateva elemente deosebit de importante: accelerari rapide, viteze maxime cu mult, mult mai mari, si o interactivitate de exceptie. Daca ar fi sa comparam viteza actuala de generare si incarcare a site-ului cu cea a generatiei noi, facand o paralela cu lumea masinilor, e ca si cum am trece de pe un Fiat Panda pe un Lamborghini Aventador…

Voi fi "la volanul" noii generatii?

Da, fiecare dintre Dvs. va avea posibilitatea sa interactioneze intr-un mod inedit cu site-ul si cu toti ceilalti vizitatori. Noua PiataAuto.md este croita pentru a se adapta stilului Dvs. de utilizare si prioritatilor pe care le aveti fata de site. PiataAuto.md va putea fi vizitata ca si pana acum de orice vizitator, insa apar si accounturile de utilizatori, create printr-o procedura unica si simpla de inregistrare.

Odata ce sunteti recunoscut pe site, vi se va crea si experienta personalizata pe o care o asteptati si vi se va oferi chiar Dvs. "pozitia de la volan" pentru a dirija ambianta "de la bord".

Cate se vor pastra din actuala versiune?

Conceptual – tot ce este bun si popular. Tehnic – nimic. Totusi, o perioada de timp vom pastra activa, in regim paralel, si unele pagini din versiunea actuala de site, pentru cei care accepta schimbarile majore mai greu. Insa noua versiune este atat de prietenoasa si eficienta in utilizare, incat dupa numai cateva minute veti simti un nou nivel al ergonomiei si confortului, al performantei si al experientei placute la bord. Iar pe langa pastrarea lucrurilor bune din actualul concept – vin atatea lucruri noi!…

Noua era este aproape!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!