Prima pagină  »  Ştiri  »  Rolls-Royce Ghost cu ampatament mărit – premieră la Salonul Auto de
20 APRILIE 2011, 07:42
1,887
0
Rolls-Royce Ghost cu ampatament mărit – premieră la Salonul Auto de la Shanghai
De Ilie Toma
0
Marca de lux britanica a adus la Salonul Auto de la Shanghai versiunea cu ampatament marit a celui mai mic model din gama sa – Ghost. Noua versiune vine sa intalneasca preferintele chinezilor in aceasta clasa, care sunt atrasi in speciali de versiunile alungite ale modelelor de lux, iar unele sunt comercializate in aceasta forma doar pe piata chineza.

Rolls-Royce Ghost Extended Wheelbase va fi totusi valabil nu doar in China, si aduce un ampatament cu 170 mm mai lung decat varianta standard a modelului, iar spatiu suplimentar ofera beneficii in primul rand pentru pasagerii din spate. Acestia vor beneficia de un spatiu mai mult decat dublu pentru genunchi si vor primi cateva elemente noi in materie de lux.

Sub capota noii versiuni se va regasi in continuare motorul de 6.6 litri twin-turbo V12, care livrea 536 CP. Cuplul acestuia atinge valoarea maxima de 780 Nm inca de la 1500 rpm. In versiunea cu ampatament marit, Ghost va accelera de la 0 la 100 km in 5 secunde, iar suspensia sa pneumatica inteligenta se va asigura ca noile proportii ale masinii ii vor pastra tinuta rutiera la fel de buna.

Pe perioada aceastui an, noul model va putea fi achizitionat doar la comanda, intr-un numar limitat de unitati. Incepand cu 2012, Ghost Extended Wheelbase va intra in regim obisnuit de productie.
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!