Prima pagină  »  Ştiri  »  Un Bugatti Veyron Grand Sport furat, capturat de poliţia germană după
17 MAI 2011, 11:49
3,443
3
Un Bugatti Veyron Grand Sport furat, capturat de poliţia germană după o urmărire pe cinste
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Acum câteva zile, poliţia germană a avut o misiune mai puţin ordinară: din garajul unui om de afaceri elveţian fuseseră furate trei maşini de lux: un Bugatti Veyron Grand Sport, un BMW 750 Li şi un Ferrari 599 GTB, iar fugarii au fost observaţi alergând pe autostrăzile germane...

Oraşul din care au fost furate cele trei maşini de lux este Zurich, aflat la nordul Elveţiei, la doar 100 km de hotarul cu Germania. Hoţilor nu le-a luat prea mult timp să ajungă în ţara vecină, şi se pare că aceştia se îndeptau spre Polonia. Două dintre maşini au fost însă observate de poliţia germană, care au acţionat întregul arsenal posibil pentru a-i prinde pe hoţi, inclusiv un elicopter.

Şoferul Veyron-ului a a oprit, la un moment dat, pe autostradă, dând impresia că se lasă capturat, după care a abandonat maşina şi a sărit bariera de despărţire a sensurilor autostrăzii, traversând pe propriul risc toate cele trei benzi de deplasare. Acesta a fost prins în câteva clipe în zona forestieră alăturată autostrăzii.

Între timp forţele poliţiei au urmărit şi BMW-ul negru. Şoferul BMW-ului a realizat mai rapid imposibilitatea evadării, şi s-a predat atunci când a fost înconjurat.

Aproape o zi Ferrari-ul furat nu a fost găsit. Ulterior, în dimineaţa zilei următoare, poliţia a fost anunţată despre o maşină de lux, cu numere de înmatriculare elveţiene, abandonată în mod suspect în zona gării Fürth. Hoţul de la volanul bolidului italian nu a fost găsit deocamdată, fiind dat în urmărire generală.

Cei doi hoţi capturaţi însă, unul în vârstă de 24 ani şi altul de 27 ani, vor fi predaţi autorităţilor elveţiene pentru a fi puşi sub acuzare şi judecaţi
COMENTARII (3)
Igor
Chişinău
la 17 Mai 2011 - 12:45
iaca la ei... de-o placere sa furi o masina... da' la noi macar n-ai ce fura! :P :))
0
0
Amator
Chişinău
la 17 Mai 2011 - 14:02
Ai ce fura si de la noi, numa e o problema ca la naoi toti sint cumatri si nasi
0
1
winnetow
Hânceşti, Moldova
la 24 Mai 2011 - 19:54
normal baieti,iaca acestia au gusturi.si daca fura,macar se fure bine,nu 1 da 3.rau ca sau dat prinsi asa repede...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!