Prima pagină  »  Ştiri  »  Premieră: Renault Koleos facelift
23 IUNIE 2011, 13:03
2,427
7
Premieră: Renault Koleos facelift
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
Francezii de la Renault i-au aplicat un facelift radical lui Koleos, astfel încât SUV-ul a căpătat o identitate vizuală modificată serios. Mai ales partea frontală, unde Koleos a primit o nouă siluetă, cu grilă, bară de protecţie, capotă şi faruri absolut noi.

Schimbările radicale în momentul facelift-ului vin atunci când lucrurile nu merg prea bine, ar spune unii, şi cifrele de vânzări ale lui Koleos par să confirme aceste presupuneri. Renault şi-a dorit astfel să-i dea un nou suflu lui Koleos, în încercarea de a-l face mai atrăgător şi deci de a-l vinde mult mai bine.

Schimbările la exterior nu s-au rezumat doar la partea din faţă. Oglinzile exterioare au acum indicatoare cu LED-uri încorporate, iar la interior se regăsesc noi materiale textile, mai calitative. Iluminarea bordului a evoluat şi ea, astfel încât Koleos crează acum o ambianţă mult mai plăcută. Silueta părţii spate a fost păstrată intactă, deşi blocurile optice au obţinut şi ele o împrospătare. Iar odată cu facelift-ul, Koleos a obţinut şi o nouă culoare: Cayenne Orange (da, Cayenne se scrie exact ca şi modelul celor de la Porsche).

Renault a operat modificări şi la partea tehnică a modelului, acestea reflecându-se la nivelul optimizării propulsoarelor, pentru a reduce emisiile CO2. Koleos este disponibil cu două motorizări diesel, de 150 CP sau 170 CP, precum şi cu un propulsor pe benzină, de 170 CP. După facelift, motorizarea diesel de 150 CP, cu tracţiune doar pe puntea din faţă, spre exemplu, indică un nivel al emisiilor CO2 de doar 148 g/km.

În prezent, Renault Koleos este comercializat în peste 40 de ţări ale lumii, însă este asamblat doar la uzina Renault din Busan, Coreea de Sud. Peste 70% din producţia modelului este comercializată în pieţe din afara Europei, cele mai importante fiind China şi America Latină.
COMENTARII (7)
Igor
Chişinău
la 23 Iunie 2011 - 13:25
mi se pare cam primitiv... ma rog... parerea mea... aparatorii de renault, va rog, nu-mi sariti in cap...
0
1
Mihail
Chişinău
la 23 Iunie 2011 - 16:00
Igor :) daca sa gasi vo unu... am vazut acest model pe drumuri.. ca si SUV-ul de la peugeot parca is spariete de nemti!!! serios nus asezate deloc! rotile duse cam inauntru.... francez... nu sintem noi mai detreaba da citeodata mia bine sa nu faci ceva decit asa rau...
francezii nu cumva vor sa dea jos greii nemtilor si japonezilor? imi vine a ride
0
0
Igor
Chişinău
la 23 Iunie 2011 - 17:06
eu am invatat sa merg pe Renault 19... taica-miu pana in 2000, a schimbat 2 renault-uri 19... URAM masina ceea, chiar daca era destul de "la moda"... ca dupa asta sa-si ia Primera din acelasi an! era cerul si pamantul diferenta...
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 23 Iunie 2011 - 18:30
Am inteles ca modelul Koleos nu prea le-a facut vanzari. Pentru ce i-au mai facut un facelift?
0
0
Mihail
Chişinău
la 23 Iunie 2011 - 19:06
Constantin-Padure.com ca sa faca kaka din picioare...
o vast ca cei din jur fac suvuri si cum francezii sa ramie in urma? da mai bine lucrau mai mult la masinili lor mititele..
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 24 Iunie 2011 - 19:44
L-am vazut si eu in realitate. Primul gind ce mi-a venit in minte a fost cela care m-a dus la asemanarea lui Koleos cu mult cunoscutul Moscvich. Am facut asemanarea asta deoarece ambele sunt cu garda la sol marita, rotile inguste si intrate sub arcuri si kind intri in viraje la viteze putin sporite, iti ingheata putin spatele de frika ka te poti rasturna pe acoperis. Pentru cei ce vor comenta mesajul meu din punkt negativ, ii rog intii sa faca o plimbare ku Koleos, apoi sa revina la parerea mea.
0
0
dima
Chişinău
la 24 Iunie 2011 - 23:56
nu uitati ca francezii fac masini care noua la prima vedere ne par urite, insa lor le place:))) mai ales ca pretul isi joaca rolul si ca este mai mult orientat pietii chineze, eu nu lam vazut in realitate insa pe poze arata cit de cit bine.
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!