Prima pagină  »  Ştiri  »  Modelele Fiat şi Fiat Professional se bucură de o cerere sporită
26 IULIE 2011, 09:14
2,289
1
Modelele Fiat şi Fiat Professional se bucură de o cerere sporită printre antreprenorii din Europa
De Redacţia PiataAuto.md, cu referire la Centrul Auto Elita 5
0
Grupul Fiat anunţă despre recepţionarea a două mega-comenzi pentru modelele sale destinate business-ului, care vor fortifica sesizabil cifrele de vânzări ale producătorului italian pe continentul european.

Prima comandă din cele două vine de la serviciul poştal austriac - Osterreichische Post AG şi presupune livrarea a 730 de automobile Fiat Doblo Cargo, de culoare galbenă, echipate cu propulsorul turbodiesel 1.3 Multijet, în versiunea sa de 90 CP. Acest propulsor se face remarcat printr-o elasticitate plăcută, caracteristici dinamice demne, fiabilitate şi silenţiozitate, dar mai ales prin costuri reduse de exploatare – atât pentru combustibilul utilizat, cât şi pentru deservirea tehnică, intervalele căreia constituie 35,000 km. Serviciul poştal austriac îşi va atinge astfel şi un alt scop important: cel de a reduce semnificativ emisiile CO2 rezultate din operarea vehiculelor sale. Mai mult ca atât, în serviciul poştei austriece se află deja cinci exemplare Fiat 500, care şi-au demonstrat atractivitatea şi fiabilitatea.



Odată cu noua comandă a poştei austriece, numărul ţărilor europene care utilizează modelele Fiat pentru serviciile lor poştale a crescut până la 11!

Cea de-a doua comandă, primită acum de cei de la Fiat, nu este mai puţin importantă din punct de vedere strategic. Numele comanditarului este PepsiCo, sau mai bine zis reprezentanţa spaniolă a companiei, care alege pentru a doua oară în istoria sa recentă modelele Fiat pentru flota sa comercială. Noua comandă presupune livrarea a 400 de exemplare Fiat Doblo Cargo şi Grande Punto.



Fiat Doblo Cargo îşi certifică astfel meritul său în adjudecarea premiului „Van of the Year”, în 2010, când a fost numit drept cel mai bun van comercial din segmentul compact. Iar practicismul construcţiei sale convinge uşor clienţii: Doblo Cargo dispune de o lungime interioară a spaţiului de încărcare de 2.17 metri, iar lăţimea între arcurile roţilor constituie 1.23 metri. Modelul poate fi echipat cu una sau ambele uşi laterale în versiuni culisante, iar cele din spate pot avea deschidere asimetrică.

În diferite versiuni, volumul de încărcare al modelului poate ajunge până la 4.2 m3, iar sarcina totală se cifrează între 750 şi 1000 kg! Şi asta cu un consum mediu de 4.8 litri/100 km, în cazul propulsorului turbodiesel de 1.3 litri Multijet. Cu acelaşi propulsor, Fiat Doblo Cargo indică emisii de CO2 de doar 126 g/km şi poate parcurge până la 1,250 km cu un singur plin.

În Republica Moldova, automobilele Fiat sunt reprezentate şi comercializate de Centrul Auto Elita 5, situat pe adresa: bd. Dacia, 55, Chişinău.
Telefon: 92-97-20

www.fiat.md
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 26 Iulie 2011 - 17:21
Iaka akum au sa se navareasca cei de la Fiat.
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!