Prima pagină  »  Ştiri  »  Personalizaţi-vă automobilul Dvs. Mitsubishi cu sisteme multimedia speciale!
21 IULIE 2011, 15:36
2,478
2
Personalizaţi-vă automobilul Dvs. Mitsubishi cu sisteme multimedia speciale!
De Mitsubishi Motors Moldova
0
Distribuitorul Oficial Mitsubishi în Moldova propune acum clienţilor săi sisteme multimedia speciale FlyAudio pentru modelele Mitsubishi!

FlyAudio este o marcă ce aparţine companiei Creator Corporation – unul din cei mai mari producători de sisteme audio şi video din Asia de Sud-Est, fiind şi prima companie care a integrat sistemele GPS în produsele sale multimedia. Toate produsele FlyAudio sunt deosebit de fiabile şi sunt executate din materiale de înaltă calitate.

Vă prezentăm mai jos şi câteva dintre sistemele multimedia propuse pentru unele modele din gama Mitsubishi: Mitsubishi ASX, Mitsubishi Oultlander XL şi Mitsubishi Lancer X.



De asemenea, sunt disponibile şi sisteme multimedia marca Road Rover – unul din liderii mondiali în producţie de sisteme multimedia încorporabile. Sistemele marca Road Rover sunt renumite pentru calitatea de excepţie a imaginii pe display-ul touchscreen, iar funcţionarea sistemului este deosebit de rapidă şi exactă datorită procesoarelor de 600 MHz încorporate.



Pentru toate produsele se oferă o garanţie de 12 luni.

Sunteţi bineveniţi în showroom-ul Mitsubishi Motors Moldova, la adresa: bd. Dacia, 55.
Telefon: ( 373 22) 899-788.
www.mitsubishi-motors.md
COMENTARII (2)
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 21 Iulie 2011 - 18:30
O fi avand ei chip GPS dar ce OS au? Daca au un soft particular cum e Garmin sau TomTom e aiurea. Preferabil sa fie Windowc CE sau Android. Pentru cei interesati. NAVIT este un soft de navigatie GRATIS ce are harta Moldovei destul de detaliata.
1
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 21 Iulie 2011 - 21:10
Mda e bun lucru aceasta,un negativ mare care il stiu la multimedia e ca atrage mult atentia conducatorului auto in timpul mersului,dar nui nimic,,pplusul e ca e mai usor si mai rapid de creat atmosfera in salonul masini cu multimedia.
1
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!