Prima pagină  »  Ştiri  »  Lux electric: Cadillac ELR
18 AUGUST 2011, 09:30
2,953
6
Lux electric: Cadillac ELR
De Ilie Toma
6
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Cadillac anunţă că va produce un noul model, inspirat din conceptul Converj. Acesta va purta numele de ELR, va avea silueta unui coupe, şi va îngloba tehnologiile propulsiei electrice.

Dezvoltarea noului model abia a început, iar cei de la Cadillac ne delectează doar cu imagini ale conceptului Converj, promiţând totuşi, ca în viitorul apropiat să publice şi mai multe date despre modelul de serie. Cert este că acesta va avea un sistem de propulsie electrică, unde se va regăsi o baterie în formă de T, încadrată în podeaua maşinii, un motor electric, dar şi un motor cu ardere internă, cu 4 cilindri, care va avea rol de generator. Vă sună oarecum cunoscut? Sigur, e vorba de o altă înfăţişare a lui Chevrolet Volt, care va îmbrăca siluetă de coupe şi haine de lux.

Cei de la Cadillac mai declară că noul Cadillac ELR va fi un coupe veritabil, capabil să ofere confortul unor călătorii lungi într-o atmosferă selectă. Acesta va dispune şi de o configuraţie de 2+2 locuri, bancheta din spate având un rol auxiliar.

Cu sistemul de propulsie deja dezvoltat, şi liniile de design deja elaborate, putem intui că pregătirea modelului de producţie nu ar trebui să dureze mai mult de 8-10 luni.

În final, cei de la Cadillac mai promit să dezvăluie astăzi un nou concept, cu 3 zile înaintea startului concursului de eleganţă de la Pebble Beach, din California, unde îl vor şi expune.
 
COMENTARII (6)
G e o
Floreşti, Moldova
la 18 August 2011 - 11:57
Formidabila maisna,cu mult mai reusita decit electricul Smart For Two si la silueta mai seamana cu Lamborghini Galargo mai tare in spate.
salonul m-a lasat cu gura desshisa,foarte atragator.
Piata Auto, ce inseamna in alineatul al 3-lea 2 2 locuri? E o eroare sau altceva inseamna?
0
0
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 18 August 2011 - 12:05
2+2 locuri, a fost o eroare. Multumim de atentionare!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 18 August 2011 - 14:56
S-au apucat si cei de la Cadillac de masini electrice in sfirsit... cu toate ca cred a fi aceasi tehnologie ca si pe Chevrolet Volt. Eu tot deodata am fost dus cu gindul la Lamborghini Gallardo... au cam aceleasi linii la exterior. Interiorul insa, e ceva futuristic.
0
0
Mihail
Chişinău
la 20 August 2011 - 23:56
GHITON hmmm.... da tu ai baut ceva tare?
lamborghini reventon e mult mai reusit ca Lada Logan .... tu ei spus ceva de genu ista :) nu te supara dar mai gindestete oleac....

Masina e TARE dar si pretu :)

piataauto de ce noi nu putem scri caracterul plus :(?
si de ce pagina in incarcare se da cu cca 1 cm in jos cind si cum? e cam enervant... :(
0
0
Mihail
Chişinău
la 20 August 2011 - 23:59
GHITON smartu nu cred sa treaca peste 20 mii da cadilacu ista nu cred sa treaca SUB 200 mii! :)
0
0
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 22 August 2011 - 01:10
Pentru Mihai:
cu caracterul "+" exista într-adevăr o problemă tehnică, era legată de interpretarea eronată a acestui caracter de o funcţie javascript. Această problemă tocmai a fost rezolvată, inclusiv în celelalte compartimente ale site-ului - CLUB, DRIVE TEST, etc, deci simbolul "+" rămâne "+" acum.

Încărcarea actuală a site-ului este divizată în câteva etape pentru a afişa mai rapid conţinutul - întâi se afişează conţinutul esenţial, apoi elemente precum publicitatea, conţinut relaţional, etc. Deplasarea cu 90 px mai jos apare atunci când se încarcă şi bannerul din partea centrală de sus, dacă spuneţi că este evervantă pentru Dvs., ne-ar interesa şi părerea altor utilizatori, pentru a interveni în acest sens şi a adapta site-ul ca să fie cât mai plăcut pentru Dvs.

Vă mulţumim pentru sugestii, am creat şi o nouă temă în CLUB, dedicată funcţionării site-ului, unde suntem gata să ascultăm toate propunerile şi criticile, pentru a îmbunătăţi site-ul şi a-l face cât mai comod în utilizare. Vă rugăm să ne scrieţi orice sugestii acolo!
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!