Prima pagină  »  Ştiri  »  Mihai Cociu obţine victorie!
27 SEPTEMBRIE 2011, 10:48
3,312
0
Mihai Cociu obţine victorie!
De BEMOL
2
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
La revenirea acasă după mondiale, Mihai Cociu a continuat antrenamentele dar şi participarea în evenimentele de motocross din regiune. Pe notă scurtă, a primit invitaţia să participe în Romania pe traseul Ojdula (jud. Covasna) în cadrul evenimentului ce a combinat două etape: etapa a VIII-a şi cea Finală a Campionatului Naţional Individual (CNI) şi etapa a V-a din cadrul Capmionatului Est-European (CEE) ce s-a desfasurat week-endul trecut, 24-25 Septembrie 2011. Mihai a acceptat îndată invitaţia şi a revenit acasă cu titlul de campion al acestor etape – aici şi dovada experienţei de nepreţuit şi “călirii” din cadrul mondialelor.

„De 6 ani nu am mai participat în campionatele României şi chiar mi-am pus în plan după ce termin calendarul sportiv la mondiale, neaparat să particip la campionatele României. A fost extrem de placut să revăd colegii şi sunt bucuros să simt că plăcerea a fost reciprocă!

Traseul a fost foarte frumos şi interesant doar că prea mult praf. Cu toate că nu este acelaşi ritm, şi aceeaşi concurenţă, a fost o lupta grea şi în acelaşi timp foarte frumoasă. Sincer să fiu, am simţit o oarecare uşurare, şi o reconfirmare pentru mine că pot să fiu primul. Totuşi în umbra campionilor mondiali e mai greu de afirmat dar în acelaşi timp, doar după o şcoală ca mondialele poti să-ţi îmbunătăţeşti performanţa pentru că ai la ce aspira!” a împartaşit Mihai Cociu.

„Este spectaculos să urmăreşti o lupta continuă, fară predominarea unuia şi acelaşi sportiv pe traseu. Mă bucur să văd că Mihai a facut faţă aşteptărilor. E o confirmare şi pentru mine că anul acesta a început să dea roade” a declarat, mai mult decât mândru de performanţa baiatului său, Nicolae Cociu – tatăl şi antrenorul lui Mihai.

Mihai urmează să mai participe în următoarele etape:

8-9 Octombrie 2011, Sevlievo, Bulgaria – Etapa Naţiunilor din cadrul Campionatului European. Va reprzenta echipa Moldovei împreună cu doi colegi de echipe, Sholkan Eduard şi Molcean Serghei.

15-16 Octombrie 2011, Romania – Etapa Naţiunilor din cadrul Campionatului Est-European.

22-23 Octombrie 2011, Hînceşti, Republica Moldova – Competiţia Internaţională de Motocross “BEMOL MOTOCROSS CUP 2011”. Ediţia a III-a.

Credit foto : Catalin Stoia / www.simcat.ro
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!