Prima pagină  »  Ştiri  »  FRANKFURT 2011: Premierele Opel
21 SEPTEMBRIE 2011, 12:17
2,955
1
FRANKFURT 2011: Premierele Opel
De Ilie Toma
6
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
Opel a venit la Frankfurt cu mândria definitivării actualizării gamei sale de modele, pregătit pentru o ofensivă puternică a pieţei. Standul mărcii germane a găzduit câteva premiere importante, care vor garanta atractivitatea gamei Opel în perioada următoare.

Totul a început cu Insignia, în 2008, atunci când Opel a decis o reinventare serioasă. Spre deosebire de alte mărci care anunţă reinventări şi reorientări o dată în an, Opel şi-a menţinut cu fermitate linia adoptată şi toate modelele noi lansate au venit cu un design excelent, cu dotări generoase, cu componente tehnice într-o continuă modernizare, astfel încât modelele Opel au ajuns şi în topurile celor mai fiabile automobile. După Insignia au urmat familia Astra, o restilizare importantă a Corsei şi Antarei, iar acum, la Frankfurt, gama Astra a primit şi un model cu 3 uşi, plin de tentaţie şi appeal.

Asta GTC este numele noului model şi pe lângă numărul de uşi diferite, acesta aduce un design mult mai expresiv, dar şi o suspensie modificată, cu un caracter sport pronunţat.

De asemenea, standul Opel a mai găzduit şi noua Zafira Tourer, vanul care vrea să trasforme experienţa călătoriilor de la bord în cea de relaxare într-un lounge-cafe. Cu un interior cu caracter premium, cu mult spaţiu şi multiple posibilităţi de transformare, noua Zafira Tourer este pregătită să cucerească minţile familiştilor.

Opel a adus la Frankfurt şi viziunea sa asupra unui nou tip de mobilitate urbană – Rocky Concept. Cu 2 locuri poziţionate în tandem, acesta ar putea să nu necesite permisul de conducere al celui de la volan, datorită motorului său de putere moderată şi datorită greutăţii mai mici. Asftel, şi un copil de 16 ani ar putea, teroretic, conduce modelul.

O alimentare completă a bateriilor conceptului ar urma să asigure o autonomie de peste 100 km, iar costurile energetice ar constitui, astfel, aproximativ 1 euro per 100 km. „Cu acest preţ nu pot concura nici măcar scooter-ele” – declară reprezentanţii Opel.
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 21 Septembrie 2011 - 17:55
Intr-adevar, de la Insignia incoace s-a schimbat radical totul in familia Opel.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!