Prima pagină  »  Ştiri  »  FRANKFURT LIVE Triada germană: Audi, progres prin tehnologie la Frankfurt
13 SEPTEMBRIE 2011, 23:54
2,912
4
FRANKFURT LIVE Triada germană: Audi, progres prin tehnologie la Frankfurt
De Redacţia PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
4
GALERIE FOTO (25 IMAGINI)
Cele trei mărci germane de căpătâi au, la Frankfurt, o greutate deosebită. Audi are un întreg pavilion construit special pentru acest eveniment, sub acoperişul căruia şi-au găsit locul doar modelele cu patru inele pe grila radiatorului.

Arhitectura acestuia emană sloganul mărcii „vorsprung durch technik”, iar lista debuturilor Audi, de la ediţia din acest an a Salonului de la Frankfurt, este una imensă. Să o luăm pe rând, deci.

Audi urban concept

Mobilitate urbană a viitorului. E o iniţiativă aproape unanimă a producătorilor germani în acest an de a-şi etala viziunea asupra modulului în care ar putea să arate mobilitatea viitorului în marele oraşe. Şi totuşi Audi urban concept îndrăzneşte să depăşească limitele convenţionalului în cunoştinţă de cauză, aplicând tehnologia ca garanţie a compatibilităţii cu uzanţa cotidiană. Fiind un maestru al tehnologiilor construcţiilor uşoare, Audi declară că noul urban concept este întruchiparea întregii sale experienţei în acest domeniu. „Fără kilograme în plus, noul Audi urban concept se poate concentra pe esenţa pură a mişcării dinamice” – spun cei de la Audi.

A2 Concept

Dacă urban concept vine cu o formulă de 1 1 locuri, atunci A2 Concept abordează lucrurile într-un stil mai apropiat de cel tradiţional. Audi A2 Concept măsoară doar 3.80 metri lungime, 1.69 metri lăţime şi 1.49 metri înălţime. Plafonul din sticlă fumurie poate deveni transparent la simpla apăsare a unui buton, iar farurile noului concept aduc o nouă fază a tehnologiei LED, numită „faza matrix”. O serie de LED-uri şi microreflectoare generează o lumină de fază lungă densă şi neorbitoare pentru cei din faţă, astfel încât maşinile dotate cu astfel de faruri ar putea, teoretic, circula cu faza lungă de tip „matrix” chiar şi atunci când alte vehicule vin în întâmpinare. Blocurile optice spate ale maşinii îşi adaptează în mod independent intensitatea în funcţie de condiţiile de vizibilitate.

Luminile au un rol important şi pe părţile laterale ale conceptului, unde se regăsesc pe întreaga lungime şi pot îndeplini o serie de funcţii.

SSSSportivitate

Nici amatorii de performanţă nu vor rămâne dezamăgiţi de standul Audi. Producătorul german a adus noile S6, S7 şi S8, dezvăluindu-le în premieră mondială.

Şi gama A5 / S5 a trecut între timp printr-un facelift, iar mega-standul Audi de a Frankfurt le-a adăpostit şi pe acestea.

Lux

Pe lângă luxul cu caracter de fiară, materializat de S8, Audi a adus şi o versiune luxoasă cu mască de miel blând – A8 Hybrid. Totuşi, de mai multă atenţie s-a bucurat o versiune supriză a lui A8 de la Frankfurt – A8 L W12 Exclusive Concept. Aceasta anunţă revenirea vâfului de gamă al navei amiral – A8 L W12, cu un propulsor imens de 12 cilindri în dublu V – şi, chiar dacă numele conţine expresia „concept”, nu vorbim de un prototip, ci de un model în versiune de producţie limitată, care poate fi achiziţionat. Modelul este unul care ţinteşte spre adevăraţii cunoscători şi vine cu un interior demn de Bentley sau Rolls-Royce. Preţul versiunii exclusive limitate nu a fost anunţat deocamdată...

Vă invităm să urmăriţi şi o galerie foto completă de la mega-standul Audi de aici, din Frankfurt.
COMENTARII (4)
Mihail
Chişinău
la 14 Septembrie 2011 - 15:52
audi ii doamnefereste ! credca ii nr.1 dam :)
0
0
Nikita
Chişinău
la 14 Septembrie 2011 - 16:03
eee deacuma culmea... nu-i simpatica deloc
0
0
Nikita
Chişinău
la 14 Septembrie 2011 - 16:04
prima masina
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Septembrie 2011 - 19:12
Bravo Audi!!!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!