Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota Avensis facelift vine la Frankfurt
7 SEPTEMBRIE 2011, 11:34
2,749
2
Toyota Avensis facelift vine la Frankfurt
De Ilie Toma
4
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Toyota va aduce versiunea facelift a lui Avensis la Salonul Auto de la Frankfurt, care vine cu o serie de împrospătări de design, dar şi cu revizuri la partea tehnică.

Partea frontală a lui Avensis va aborda, astfel, noua identitate a mărcii, iar la interior se vor regăsi materiale de o calitate şi mai înaltă, care vor pune în valoare pretenţiile de clasă premium ale modelului. De asemenea, Toyota anunţă că a operat modificări esenţiale şi la partea tehnică, însă nu precizează deocamdată care sunt acestea. Totuşi, producătorul nipon declară că facelift-ul adus lui Avensis este printre cele mai consistente aduse vreodată unui model din gama Toyota.

La Frankfurt îşi va mai face debutul European modelul Prius - hibridul-van de familie cu care Toyota ţinteşte spre cei care îşi doresc un vehicul hibrid mult mai spaţios. Modelul va oferi 7 locuri la bord, iar sistemul de propulsie hibridă este identic celui de pe Prius-ul „tradiţional”.

Tot la Frankfurt mai vine în versiunea de producţie de serie şi Prius Plug-in Hybrid, hibridul cu încărcare de la priză. Cu emisii de CO2 de doar 49 g/km, Prius Plug-in Hybrid transpune în viaţă o nouă etapă a conceptului de automobil hibrid.

Noutăţile Toyota nu iau sfârşit aici. Tot la Frankfurt mai vine şi noul Hilux, dar şi versiunea în 3 uşi a noului Yaris.
COMENTARII (2)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 7 Septembrie 2011 - 14:41
S-au pregatit baietii bine de Frankfurt.
0
1
XIII
Bălţi, Moldova
la 11 Septembrie 2011 - 02:46
toyota cele mai bune auto pentru drumurile noastre!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!