Prima pagină  »  Ştiri  »  Echipa PiataAuto.md creşte: Valeriu Bahnaru revine în redacţia site-ului lumii auto
20 OCTOMBRIE 2011, 17:29
2,890
2
Echipa PiataAuto.md creşte: Valeriu Bahnaru revine în redacţia site-ului lumii auto din Moldova
De Redacţia PiataAuto.md
6
Valeriu Bahnaru a fost unul din cei mai talentaţi redactori auto pe care i-a avut redacţia noastră. Acum mai bine de un an, căile noastre au apucat în direcţii diferite, însă de astăzi Valeriu Bahnaru revine în redacţia noastră. Mai inspirat ca oricând să se dedice pasiunii sale, automobilele, şi mai convins ca oricând să îşi transpună cunoaşterea şi pasiunea în materiale de calitate pe site.

„Activitatea mea în redacţia PiataAuto.md a însemnat şansa către o carieră frumoasă, un serviciu perfect, care într-adevăr îmi plăcea şi unde eram preţuit. Mă bucur să revin în echipă şi în lumea auto, şi să pot din nou să spun că pasiunea mea e serviciul meu!” – declară Valeriu Bahnaru.

Pe de altă parte, Ilie Toma, fondatorul şi editorul-şef al site-ului, menţionează „Valeriu este de departe cel mai talentat redactor auto pe care l-a avut redacţia noastră şi ne bucurăm că pasiunea şi cunoaşterea sa profundă a lumii auto se va materializa prin conţinut de calitate pe site – de la ştiri la teste drive şi articole. Sperăm că şi vizitatorii noştri vor aprecia un conţinut mai voluminos, mai calitativ şi mai dinamic pe site.”

Valeriu Bahnaru a absolvit în anul 2006 Universitatea Tehnică din Moldova, cu specializare în inginerie şi design de maşini. De mic copil se furişa lângă unchiul său pentru a admira revistele auto ale vremii – „AvtoReview” şi „Za Rulem”, de unde a şi prins pasiunea profundă pentru maşini.
COMENTARII (2)
dima
Chişinău
la 20 Octombrie 2011 - 19:24
bun venit inapoi, sper ca acest site sa devina din nou un site pe care sa pot intra zilnic si sa citesc ceva nou si obiectiv, ca de altfel in ultimul timp doar apsoara!
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 20 Octombrie 2011 - 20:47
Iti zicem BINE AI VENIT!!!
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!