Prima pagină  »  Ştiri  »  O emisiune din Rusia vorbeşte despre Volkswagen-ul primit de Mihai Volontir
17 OCTOMBRIE 2011, 11:23
3,133
4
O emisiune din Rusia vorbeşte despre Volkswagen-ul primit de Mihai Volontir în Moldova
De Redacţia PiataAuto.md
3
Acum trei săptămâni, la ceremonia de prezentare a noilor Volkswagen Jetta şi Passat în Moldova, Distribuitorul VW în Moldova, compania RUMEON, i-a oferit în dar actorului Mihai Volontir un Polo nou-nouţ. Gestul a fost motivat de un interviu al actorului pentru compania NTV din Rusia, în cadrul căruia acesta îşi exprimase regretul pentru situaţia grea în care se află, şi lipsa de speranţă în a-şi mai putea achiziţiona vreodată un automobil.

În seara prezentării, cadoul i-a fost înmânat de Directorul RUMEON, Oleg Rudenco, care a menţionat profundul respect pe care îl nutreşte pentru marele actor.

Mai nou, aceeaşi emisiune NTV a difuzat un material în care îşi anunţă spectatorii că Mihai Volontir a avut parte de lacrimi, de această dată de bucurie. Visul lui Mihai Volontir s-a împlinit, actorul primind cheile de la noul său automobil.

Vă invităm să urmăriţi mai jos materialul realizat de postul de televiziune rus, dar şi un material video consistent de la evenimentul de prezentare a noilor Volkswagen Passat şi Jetta.




COMENTARII (4)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 17 Octombrie 2011 - 17:35
Dar mie nimeni nu vrea sa-mi faca cadou un Phaeton nou nout? :)) Eu tot pot juca roluri foarte bine... xD
0
0
Mihail
Chişinău
la 17 Octombrie 2011 - 18:25
VB_1One io la dinsu.... ma gindem cai sa zici vun polo standard ... da el... (hapsinului nika!!!)
xD... dap we prietene mai aprinde vo luminare la biserica mai roagate ca sa cistig la lotto si dac cistig promit sati indeplinesc visu!.. :P
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 18 Octombrie 2011 - 07:44
Mihai: Eu m-as multumi si cu un Phaeton nou in varianta standart... xD Gata de duminika incep a pune luminari la manastiri pentru sanatatea ta si a d-lui Oleg Rudenco, poate se trezeste in voi "miloserdia" si ma fac cu un Phaeton... :)))
0
0
Mihail
Chişinău
la 18 Octombrie 2011 - 16:18
VB_1One :P...

si ii interesant sistemu de reclama pe care lau facut vw in cazul dat.... 4 mln de moldoveni nis pin cap nu aveau ca de omu ista era sa se intereseze shi russia care dam leao facut gratuit reclama cateva milioane de oameni....

neamtu ii neamt! altii baca sute de mii de euro si regizeaza luni de zile o reclama ca sa fie cit mai atractiva etc ... plus mai platesc citeva sute la posturile de televiziune pentru publicarea ei... da VW cu 20 mii euro o rezolvat problema....
iac inca o schestiune am descoperito shi care mo invatat multe :)
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!