Prima pagină  »  Ştiri  »  Opel Ampera va fi mai accesibilă pentru companii
13 OCTOMBRIE 2011, 17:20
2,446
1
Opel Ampera va fi mai accesibilă pentru companii
De Ilie Toma
1
O piedică majoră în vânzările masive de modele electrice o constuie preţul relativ mare al acestora. Opel anunţă astăzi o măsură menită să impulsioneze vânzările pentru Ampera, modelul electric cu autonomie extinsă din gama sa.

Cei de la Opel au încheiat un acord cu LeasePlan – una din cele mai mari companii de leasing europene – prin care LeasePlan va achiziţiona 650 de exemplare Ampera, pentru a le oferi ulterior în chirie pe termen lung companiilor pentru care opţiunea închirierii unor automobile electrice este mult mai atractivă decât achiziţia lor directă. Primii se vor bucura de această opţiune clienţii din Olanda, Belgia, Luxemburg şi Franţa.

Opel şi LeasePlan îşi vor uni eforturile şi pentru a populariza ideea exploatării cotidiene a unui automobil electric. Începând cu această lună, pe parcursul a jumătate de an, mai multe exemplare Ampera vor călători în mai multe locaţii europene în cadrul unui roadshow, unde cei interesaţi vor putea cunoaşte îndeaproape modelul şi îl vor putea conduce.

După cum afirmă reprezentanţii LeasePlan, Ampera este un model deosebit de atractiv pentru companii, datorită autonomiei extinse, nelimitată de eventuala epuizare a bateriei. Autonomia de rulare în regim electric a modelului, cu utilizarea energiei din baterii, se situează în 40 şi 80 km, după care intervine motorul cu ardere internă, rolul căruia este de generator de energie. În total, Ampera poate rula până la 500 km fără alimentare sau încărcare de baterii.

Vă reamintim că redacţia noastră a efectuat în premieră naţională un test drive cu Opel Ampera, publicat ieri pe site.
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 13 Octombrie 2011 - 19:02
Acus citesc si testul....
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!