Prima pagină  »  Ştiri  »  Bis, Maestro!
14 NOIEMBRIE 2011, 14:24
3,006
6
Bis, Maestro!
De Ilie Toma
2
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Dacă vorbim de Dubai, şeici şi petrol, atunci înseamnă că vom vorbi şi despre maşini scumpe. La Salonul Auto de la Dubai îşi fac o apariţie somptuoasă şi cei de la Bugatii, care vin tocmai cu 3 noi versiuni speciale ale lui Veyron Grand Sport.

Prima din versiunile speciale are o culoare galbenă deosebit de intensă, în timp ce partea inferioară a caroseriei este realizată din carbon negru. Şi jantele maşinii sunt vopsite într-un negru special. În interior continuă aceleaşi tonalitate, tapiţeria scaunelor fiind de culoare galbenă, cusută cu aţă neagră. În fine, consola centrală este executată din carbon, iar volanul şi manivela cutiei de viteze sunt căptuşite cu piele neagră. Preţul acestei versiuni constituie 1.58 milioane euro.

Contrastul ţipător dintre galben şi negru aduce un omagiu fondatorului mărcii – Ettore Bugatti, pentru care cele două culori erau favorite.

Cea de-a doua ediţie specială Veyron Grand Sport aduce aduce o combinaţie de albastru şi gri de aluminiu. În interior abundă tapiţeria de piele oranj. Doar panelurile uşilor, bordul şi consola centrală aduc nunaţa de albastru a exteriorului. Fibra de carbon este şi ea de culoare albastră. Această versiune costă ceva mai mult – 1.78 milioane euro.

Cel de-al treilea Veyron Grand Sport, adus la Dubai, vine cu caroserie executată în fibră de carbon de două tonuri – gri şi verde închis, cunoscut în lumea auto şi ca „verde britanic”. Interiorul continuă aceeaşi tonalitate de culori verde-gri. Preţul acestei versiuni ajunge la aceeaşi valoare de 1.78 milioane de euro.

Prin cele trei ediţii speciale, Bugatti vrea să onoreze importanţa pieţii Orientului Mijlociu pentru propriile vânzări. La lansarea versiunii decapotabile a lui Veyron – Veyron Grand Sport – în anul 2008, a fost anunţată o producţie limitată la 150 de unităţi a modelului. Până astăzi însă, au fost vândute doar 45 de unităţi în întreaga lume, prin urmare, francezii mai au 105 poziţii libere în catalogul de comenzi... Grăbiţi-vă!
COMENTARII (6)
Bentley
Chişinău
la 14 Noiembrie 2011 - 14:32
ce bomboana de masina..
0
0
Mihail
Chişinău
la 14 Noiembrie 2011 - 15:35
nia nuni plasi deloc ... ini esi pe gggggiiiittt damu.... imi place doar motorasul care o adevarata arta a ingineriei in rest .... fara gust...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 14 Noiembrie 2011 - 16:43
"O adevarata arta a ingeneriei care deseori se aprinde din viteza si datorita fokushorului aduna bomjii imprejurul sau"... :))
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 14 Noiembrie 2011 - 16:44
Doar salonul e punctul forte la aceasta masina.
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 14 Noiembrie 2011 - 20:40
Hai sa vorbim pe curat,oare ce au facut ei asa de bun? ce au creat nou? niste saloane la acestea masini? intradevar saloanele fac fata,sunt deosebite,sunt saturat de tot aceeasi forma a masinei,imi place destul de tare ca are o putere imensa,citeva herghelii de cai-e formidabil nu? dar la asa pret nebun nu vad nimic bun.
0
0
Mihail
Chişinău
la 15 Noiembrie 2011 - 17:09
dac sa comparam Reventon cu aceasta hodoroaba ce alegeti?
eu imi iau reventonu de exact 1 million $+ si de jumate tot ce este necesar pentru intretinere :)(vrabia la malai viseaza..)

apropo shi de motor are o turma de cai si o turma de porseni ...
da asa mare tehnologie nu prea se vede nici in motor :)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!