Prima pagină  »  Ştiri  »  Mitsubishi Concept PX-MiEV II – un nou Outlander?
14 NOIEMBRIE 2011, 13:37
2,454
5
Mitsubishi Concept PX-MiEV II – un nou Outlander?
De Valeriu Bahnaru
2


Mitsubishi va aduce la Salonul Auto de la Tokyo a doua generaţie a conceptului PX-MiEV, într-o formă mult mai apropiată de producţie. Concept PX-MiEV II este un crossover hibrid, cu talie şi siluetă asemănătoare cu cea a lui Outlander, fapt care ne face să presupunem fie o viitoare lansare a unei versiuni hibride pentru modelul actual, fie o prefaţare a viitoarei generaţii, care va dispune neapărat şi de o motorizare hibridă în gamă.



A doua generaţie a conceptului a primit un motor MIVEC de 2.0 litri, pe benzină, care funcţionează în tandem cu două electromotoare, montate pe fiecare dintre axe. Motorul cu ardere internă dezvoltă doar 94 CP, în timp ce fiecare din cele două electromotoare va livra câte 80 CP. Un detaliu deosebit de interesant este agregarea sistemului de tracţiune integrală a conceptului cu sistemul S-AWC (Super All Whell Control) de pe Lancer Evolution X.



Bateriile crossoverului pot fi încărcate de la priză, dar şi în procesul de rulare, de la motorul termic sau în momentele de frânare. Conform oficialilor Mitsubishi, crossoverul se poate deplasa pe baza energiei din baterii până la 50 km, după care, utilizând benzina din rezervor şi regenerarea continuă a energiei, mai poate parcurge alţi 800 km, timp în care consumul său mixt constituie sub 2 litri/100 km!
COMENTARII (5)
Bentley
Chişinău
la 14 Noiembrie 2011 - 14:22
ce urat este...
0
0
Mihail
Chişinău
la 14 Noiembrie 2011 - 15:33
frumossss uitativa la poza in natura cit de bine se incadreaza.... nu va uitati la celelalte unde nui nici cloare nici ubra/nimic. ...
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 14 Noiembrie 2011 - 16:40
Mda... Diferenta nu prea mare, insa nu-i rau. Cred ca ar mai trebui de lucrat putin in spate la hayon si stopuri. In rest SOOPER!!!
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 14 Noiembrie 2011 - 20:34
Mda tinind ciont de faptul ca acesta e un Concept nu trebuie sa ne ingrijoram de exteriorul masinei. Cind va esi in vinzare credetima va arata cu mult mai bine(ce ce sper)
Foarte tare ma impresionat faptul ca un motor care dezvolta 94Cp poate sa parcurga 100 km cu mai putin 2L,aceasta e fantastic,putem sa ne plimbam toata ziua cu ea dar cred ca si va costa rau.
0
0
Mihail
Chişinău
la 15 Noiembrie 2011 - 17:05
GHITON si vorbeste de o masina japoneza ... asta inseamna ca va costa cit merita nu ca nemtoaishele x2 :) (oleac in gluma oleac in serios)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!