Prima pagină  »  Ştiri  »  PiataAuto.md, pe circuitul Formula 1 din Catalunya, cu noul BMW Seria
29 NOIEMBRIE 2011, 09:25
2,932
6
PiataAuto.md, pe circuitul Formula 1 din Catalunya, cu noul BMW Seria 3
De Redacţia PiataAuto.md
8
După cum Vă anunţam acum câteva zile, redacţia noastră se află într-un tur european de teste drive senzaţionale, în locaţii de excepţie. Am participat deja la testul drive cu Opel Astra GTC pe exotica insulă spaniolă Palma de Mallorca, iar de curând am încheiat şi testul drive cu noul BMW Seria 3, în împrejurimile Barcelonei. Următoarea şi ultima destinaţie este Copenhaga, Danemarca, spre care ne îndreptăm chiar astăzi şi de unde vom conduce într-o rută lungă spre Suedia, la bordul noului Opel Ampera.

Între timp, ne simţim obligaţi să venim cu o relatare blitz, în care să vă oferim un preview al următoarelor teste drive de pe site.

Opel Astra GTC şi Palma de Mallorca

O insulă exotică, o natură paradisiacă şi rute de condus cu mii de curbe, pe malul mării. Organizatorii ne-au oferit modelul în cele mai puternice motorizări, prin urmare, am avut parte de senzaţii de condus absolut fenomenale. Cred că nu vom greşi, dacă vom spune că testul din Palma de Mallorca a fost unul din cele mai plăcute ca şi condus, din câte am participat până acum!

Avem atâtea de spus despre noua Astra GTC, dar şi privelişti de dezvăluit din minunata insulă!

Vă oferim mai jos doar câteva dintre poze, pentru a creşte şi mai mult suspansul!

Am ajuns în Palma de Mallorca. În meniu avem, Astra GTC galben, Astra GTC roşu sau Astra GTC gri, diesel 165 CP sau benzină 180 CP, condimentaţi cu cele mai frumoase privelişti de condus! Mmm... Ce senzaţii!...

Apus pe un drum de coastă, pe o insulă exotică... Cu o maşină plină de suflet...

Din nou apusul, în Palma de Mallorca...

Iar aici suntem în primele ore ale răsăritului, descoperind şi mai mult din minunatele privelişti ale insulei!

Galbenul e făcut să arate bine în orice fotografie... Mmm...

Privelişte de la un capăt de insulă...


BMW Seria 3 şi împrejumile Barcelonei, dar mai ales Circuitul de Formula 1

Să conduci pe un circuit de Formula 1 adevărat e o ocazie specială, în cazul în care nu eşti chiar tu unul din piloţii bolizilor de acolo. Noi însă am avut onoarea să o facem cu un automobil destinat drumurilor publice – noul BMW Seria 3! Dar, caracterul sportiv al mărcii bavareze a făcut adevărate minuni şi acolo unde tronează bolizii de curse!

Din nou, vă oferim acum doar câteva din pozele unui test drive absolut senzaţional!

Altă zi, altă locaţie, însă tot pe teritoriul spaniol suntem. Conducem din Barcelona în partea de nord, iar ăsta e noul BMW Seria 3, în peisaj spaniol!

Va trebui să trecem printre acei munţi de formă ciudată din faţa noastră. Organizatorii spun că vom avea parte de un traseu plin de viraje la 180 grade, pe care vom putea simţi manevrabilitatea maşinii la maxim!

O altă dimineaţă. Da, suntem pe renumitul circuit de Formula 1 Catalunya. Aici are loc Grand-Prix-ul spaniol al sportului, iar noi am venit să îl cucerim cu o maşină creată, parcă, doar pentru drumurile publice...

Dar, nu! BMW Seria 3 se simte la ea acasă şi aici, pe circuit! Ah, ce bine poţi să-ţi faci de cap cu tracţiunea pe spate!

Fotograful celor de la BMW ne-a suprins plăcerea cu care conducem pe circuit.. Ce mai, asta spune totul :) Aşteptaţi marele test peste doar câteva zile!


Iar astăzi ne îndreptăm spre ţările scandinave. Mâine vom avea ocazia să conducem pe distanţe lungi la bordul noului Ampera, pentru a ne convinge de utilitatea lui, chiar şi în condiţiile climei nordice. Mai mult ca atât, vom traversa şi podul Oresund, cel mai lung din Europa, care leagă Danemrca de Suedia şi are o lungime 7.84 km.

Rămâneţi alături de noi! Abia aşteptăm să publicăm seria de teste drive speciale!
COMENTARII (6)
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 29 Noiembrie 2011 - 10:56
ce poate fi mai placut, sa ai un job, nu doar care iti place dar sa fie si pasiunea ta :D
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 29 Noiembrie 2011 - 11:16
Am trecut odata podul dinspre insula Fyn si Copenhaga. Era OK dar Oresund este magnific. Am vazut la Discovery ... Si "Top Gear" a fost pe acolo :D
0
0
president_nicksson
Lausanne, Elveţia
la 29 Noiembrie 2011 - 15:11
Chiar astept cu nerabdare testul cu Seria 3 :)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 29 Noiembrie 2011 - 23:46
Speram sa fie ceva interesant... ASTEPTAM
0
0
Mihail
Chişinău
la 30 Noiembrie 2011 - 15:22
VB_1One in shi sens "ASTEPTAM"? ca aici pe PA asteptam ii sinonima la "speram" "dai domnu" ceva cu care suntem obisnuiti :)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 30 Noiembrie 2011 - 15:29
Mihai: Cu speranta omul moare... :)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!