Prima pagină  »  Ştiri  »  Buick şi Opel vor lansa în curând câte un nou SUV
16 DECEMBRIE 2011, 09:30
2,147
3
Buick şi Opel vor lansa în curând câte un nou SUV compact
De Ilie Toma
3
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Buick şi Opel – mărci ale General Motors – îşi vor suplini în 2012 gama de modele cu câte un nou SUV compact, ambele modele împărţind aceeaşi platformă tehnică. Primul va vedea lumina zilei modelul Buick, numele căruia a şi fost anunţat: Buick Encore.

Acesta va fi dezvăluit oficial la Salonul Auto de la Detroit, din primele zile ale anului 2012, iar prima imagine de teasing a şi fost făcută publică. GM nu dezvăluie deocamdată prea multe detalii tehnice vizavi de noul său model, la fel ca şi Opel de altfel. În cazul Opel, până şi numele modelului constituie încă un secret. Totuşi, e un lucru aproape cert că modelul mărcii germane îşi va face debutul la Salonul Auto de la Geneva, din primăvara lui 2012.

Cele două SUV-uri nu vor fi primele modele Opel şi Buick care vor împărtăşi un substrat tehnic comun. Buick Regal, spre exemplu, e construit pe platforma Insigniei, iar Buick Verano va împărtăşi platforma cu aşteptatul Opel Astra Sedan.
COMENTARII (3)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Decembrie 2011 - 17:32
Foarte mult imi place marca Buick, si ma bucur ca Opel o ajuta sa scoata cite ceva nou pe piata.
0
0
Mihail
Chişinău
la 16 Decembrie 2011 - 21:38
urasc americanii
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Decembrie 2011 - 22:01
Dar eu urasc si moldoveni, si rusi si americani si alte natiuni pentru unele fapte savirsite, dar pentru automobilele americanilor am un respect deosebit.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!