Prima pagină  »  Ştiri  »  Tesla Roadster îşi ia adio
22 DECEMBRIE 2011, 07:40
2,315
0
Tesla Roadster îşi ia adio
De Valeru Bahnaru
1
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
După doar patru ani de producţie şi 2,600 de exemplare ieşite de pe poarta uzinei, Tesla Roadster spune adio publicului printr-o ultimă versiune specială, numită deloc metaforic „Final Edition”. Fanii nu vor avea de aşteptat prea mult, pentru că în viitorul apropiat este aşteptat un succesor al modelului electric, construit de asemenea pe platforma lui Lotus Elise.

Datele tehnice ale ediţiei finale sunt identice celor de pe toate celelalte exemplare produse până acum, însă unele detalii ale exteriorului fac aluzie la o oarecare doză de unicitate. Tesla Roadster Final Edition va fi disponibilă doar în culoare roşie „Atomic Red”, cu două linii negre longitudinale, iar jantele vor avea o culoare gri închis. La interior, va fi montată o placă specială din aluminiu, pe care va fi gravat numărul de ordine al fiecărui exemplar din seria specială.

De fapt, vor fi produse doar 15 exemplare Tesla Roadster Final Edition, câte 5 pentru fiecare din regiunile în care Roadster-ul a făcut carieră – America de Nord, Europa şi Asia. În imaginile asociate acestei ştiri e prezent exemplarul cu numărul 4 din cele 5 destinate Americii de Nord...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!