Prima pagină  »  Ştiri  »  Lux aristocratic pentru Mercedes-Benz Vito
30 DECEMBRIE 2011, 12:10
4,064
9
Lux aristocratic pentru Mercedes-Benz Vito
De Valeriu Bahnaru
8
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
În versiunea sa obişnuită, Vito nu este un vehicul prea luxos. Însă, atunci când acesta nimereşte în mâinile unor maeştri, poate deveni o adevărată navă de lux.

În acest caz, maeştrii sub bulgarii de la Velner, despre care anunţam cu puţin timp în urmă că au creat un Gelandewagen cu un interior demenţial. Acum, însă, tunerii bulgari şi-au demonstrat iscusinţa pe un Vito 120 CDI, pe care l-au transformat într-un van de lux, capabil să îşi transporte pasagerii la standarde de clasă business.

Scaunele faţă standard au fost aruncate, în locul lor făcându-şi loc două fotolii preluate de la CL-Class (!). În habitaclu şi-au mai făcut loc alte patru jilţuri modificate pentru confort regesc. Acestea au fost inspirate din fotoliile de clasa întâi din avioane. Şezutul acestora continuă în partea inferioară până aproape de podeaua maşinii.

Întregul interior a fost căptuşit cu cele mai nobile materiale, aici fiind incluse tapiţerii din piele Nappa şi Alcantara. De asemenea, vehiculul modificat s-a pricopsit cu o mulţime de elemente noi, realizate din lemn nobil. Vito a mai primit şi un nou sistem de ventilare, care direcţionează eficient curenţii de aer către ocupanţii celor patru tronuri de la bord.

Tunerii bulgari nu s-au oprit aici. Aceştia au mai montat un sistem media entertainment cu display de 19 inch, un minibar cu un frigider compact, precum şi suporturi pentru pahare, care pot menţine paharul la o temperatură caldă, sau dimpotrivă, la una răcoroasă.

Atelierul bulgar de tuning a decis să trateze exteriorul cu maximă discreţie, aici făcându-şi loc un nou set de blocuri optice bi-xenon, precum şi un nou set de jante. Cu un astfel de Vito, nu e o ruşine să renunţi la un S-Class în favoarea lui, nu?
COMENTARII (9)
G e o
Floreşti, Moldova
la 30 Decembrie 2011 - 13:49
Nu-mi place chiar deloc,parca e o cutie de la napolitane,au putu sa faca mult mai reusit acest salon. Pnetru bussinesmani cred ca merge e foarte comod dar asa pentru familie la o maisna asa de mare 6 locuri nu m-ar aranja. asa cred eu nu imi este pe plac.
1
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 30 Decembrie 2011 - 15:27
Arata ca un oisnuit Vito pe dinafara, insa in interior in spate fotoliile demonstreaza un stil aristocratic pe deplin. Imi place cum arata cu acoperisul panoramic si alcantra ce s-a folosit pe torpedou si volan.
0
3
///////
Chişinău
la 30 Decembrie 2011 - 22:41
bullshit
0
0
dima
Chişinău
la 31 Decembrie 2011 - 00:28
Abarth 100%, la ce bun asa fotolii comfortabile intro masina care are suspensia unei utilitare. oricum te arunca in sus de pe ele!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 31 Decembrie 2011 - 10:50
Dima: de unde stii, sau poate ai fi facut vreo plimbare cu acest Vito si ne spui din propria experienta?
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 31 Decembrie 2011 - 11:09
Mi se pare ca poate asa merge in MD dar in Germania pe drumurile lor nu cred sa te aruce cum cpui tu.
0
1
dima
Chişinău
la 31 Decembrie 2011 - 11:52
am mers cu vito, aici nimic nu este scris despre modificatia suspensiei ci doar a salonului si jante noi, ceea ce ma face sa cred ca a ramas standard foarte rigida si tuningul este facut in Bulgaria nu Germania, da acolo drumurile is putin mai bune decit la noi!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 31 Decembrie 2011 - 15:24
Dima: cea mai buna varianta de a sti cum e situatia cu comfortul, e sa ne achizitionam kite unul si sa ne angajam si un sofer. Apoi vom scri aici si impresiile... :))
0
0
Cornel
Chişinău
la 31 Decembrie 2011 - 18:13
In primul rand drumurile in bulgaria sunt nu cu putin mai bune dar cu mult mai bune.. am fost in bulgaria si drumurile sunt aproape ideale... acei care o sa cumpere un vito.. pentru asa modificari o sa cumpere si suspensia pneumatica care se propune pentru el pe puntea spate.. si masina in general caci eu tot am mers si mi sa parut destul de moale...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!