Prima pagină  »  Ştiri  »  Nou sau vechi?
21 DECEMBRIE 2011, 10:50
3,091
3
Nou sau vechi?
De Valeriu Bahnaru
7
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
O vorbă de demult spune că toate lucrurile noi nu sunt decât nişte idei vechi bine uitate. Priviţi maşina din imagine şi minunaţi-vă! Da, este un Audi A8 de generaţie precedentă, a cărui producţie a încetat de vreme bună. Şi totuşi, un atelier de tuning pe nume Anderson Germany s-a gândit să lanseze o versiune tunată agresiv a acestuia, numită A8 Venom Edition.

Primul element care sare în evidenţă este, fără îndoială, nuanţa exteriorului. Griul mat al caroseriei contrastează cu negrul grilei radiatorului şi al jantelor imense, de 22 de inch. Geamurile sunt şi ele întunecate în nuanţă neagră, iar pe aripile laterale au apărut incizii agresive. Şi designul barei de protecţie a fost modificat cu agresivitate, aici făcându-şi loc şi o pereche de LED-uri de zi.

Bara de protecţie spate e şi mai agresivă, având o inserţie deosebit de originală, din care răsar puştile sistemului de evacuare, realizate din oţel inoxidabil.

Deşi nu publică nici o imagine cu interiorul creaţiei sale, Anderson Germany declară că majoritatea inserţiilor interiorului au fost înlocuite cu unele noi, realizate din fibră de carbon. Vehiculul tunat a primit o nouă tapiţerie Alcantara şi un nou volan.

Spaţiul de sub capotă nu a rămas nici el intact. Tunerii germani au înlocuit întreg sistemul de evacuare cu unul sportiv, cu convertor catalitic sportiv şi au montat un nou sistem de admisie, cu filtre de aer cu rezistenţă nulă. De asemenea, în urma unor intervenţii la creierul electronic al motorului V8 de 4.2 litri, puterea acestuia a crescut de la 350 CP la... 442 CP...
COMENTARII (3)
Mihail
Chişinău
la 21 Decembrie 2011 - 15:25
frumoasa masina ... niste secvente interesante..

sunt lucruri vechi care devin din ce in ce mai atractive pe an ce trece ...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 21 Decembrie 2011 - 15:39
Ceva exceptional de frumos!!!
0
0
Dennis
Hânceşti, Moldova
la 22 Decembrie 2011 - 02:06
cum spun americanii ""Just WOW ".
arata super
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!