Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Volvo V40 va fi lansat la Geneva
19 DECEMBRIE 2011, 12:17
2,322
1
Noul Volvo V40 va fi lansat la Geneva
De Valeriu Bahnaru
3
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Volvo a anunţat că va aduce în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva, noua generaţie a break-ului V40. Acesta va fi construit pe o nouă platformă compactă, împărţită şi de viitorul sedan S40, dar şi de hatchback-ul C30.

Volvo nu anunţă, însă, dacă noua platformă compactă va fi una dezvoltată cu forţele proprii sau, ca şi în cazul actual, va fi preluată de la Ford. În prezent, modelele S40/V40/C30/C70 ale producătorului suedez sunt construite pe o platformă comună cu generaţia precedentă a lui Ford Focus.

Noul Volvo V40 nu va fi un break clasic, silueta sa apropiindu-se de cea a unui liftback / hatchback. Astfel, modelul va fi un concurent mai apropiat de BMW Seria 1 sau Audi A3 Sportback. Singura imagine de teasing a viitorului model lasă loc pentru imaginaţie şi presupunere...

Totuşi, unele trăsături ale viitorului model vor fi comune cu cele ale fratelui mai mare, V60, care se bucură de o primire călduroasă din partea publicului european. În special, vorbim de silueta părţii din faţă a plafonului şi blocurile optice verticale din spate.

Noul Volvo V40 va veni cu propulsoare pe benzină şi diesel, în patru cilindri. Se aşteaptă ca toate propulsoarele să fie turboaspirate şi să beneficieze de injecţie directă.
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 19 Decembrie 2011 - 21:04
Asteptam...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!