Prima pagină  »  Ştiri  »  Sportivitatea accesibilă: Chevrolet Aveo RS
19 DECEMBRIE 2011, 15:12
2,097
1
Sportivitatea accesibilă: Chevrolet Aveo RS
De Valeriu Bahnaru
2
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Cine nu şi-ar dori ca sportcar-urile veritabile să coste cât un hatchback bugetar? E o situaţie fantastică, însă nu putem să nu remarcăm o tendinţă îmbucurătoare în lumea auto – cea în care sportivitate vine în segmente tot mai accesibile.

Astfel, Chevrolet a anunţat că va produce în serie un viitor Aveo RS, care va fi dezvăluit pentru prima dată la Salonul Auto de la Detroit, în ipostaza sa americană, cu numele Sonic RS.

Exteriorul viitorului Aveo RS nu va fi într-atât de agresiv, precum cel al versiunii conceptuale RS sau a exemplarelor cu tuning Aveo de la SEMA, însă, totuşi, versiunea de serie a lui Aveo RS a primit bare de protecţie agresive. Exteriorul este compeltat de un spoiler masiv în partea din spate, praguri laterale profilate, precum şi o grilă agresivă a radiatorului. Noul Chevrolet Aveo RS va beneficia şi de jante de 17 inch. Micuţa sportivă va pune la alegere doar patru culori: roşu, alb, gri sau argintiu.

Cel mai important element al unei maşini cu caracter sportiv este, însă, motorul. Sub capota lui Aveo RS se va regăsi un propulsor de 1.4 litri Ecotec, turboaspirat, care va dezvolta 136 CP şi 200 Nm. Motorul va fi cuplat la o transmisie manuală în 6 rapoarte, cu rapoarte revizuite, sau la una automată, de asemenea cu 6 trepte.

Cei interesaţi de micuţa sportivă accesibilă vor trebui să mai aştepte niţel, însă. Noul Chevrolet Aveo RS va ajunge în showroom-uri abia la sfârşitul anului 2012.
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 19 Decembrie 2011 - 21:01
Imi place stilul "A la Alfa Romeo" pentru usile din spate.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!