Prima pagină  »  Ştiri  »  Stil şi tehnologie pentru Sir XJ
16 DECEMBRIE 2011, 10:39
2,564
5
Stil şi tehnologie pentru Sir XJ
De Valeriu Bahnaru
5
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
Atelierul de tuning Startech a decis să-i dea lui Jaguar XJ o nouă strălucire. Limuzina britanică de lux a primit un kit sportiv aerodinamic, care nu a denaturat, însă, eleganţa şi alura discretă a sedanului.

Astfel, Jaguar XJ a primit o bară de protecţie faţă nouă, cu LED-uri încorporate de zi încorporate în corpul acesteia. Aripile au primit şi ele inserţii specifice, la fel ca şi pragurile laterale. În spate, uşa portbagajului a primit un spoiler foarte discret, iar în partea inferioară, spatele limuzinei dispune de un difuzor cu guri de evacuare trapezoidale. Tabloul exteriorului este completat de jantele cu caracter sportiv accentuat, care măsoară 21 de inch.

Dacă exteriorul a fost modificat într-un ton discret, atunci la interior s-a lucrat ceva mai radical. Specialiştii de la Startech propun mai multe opţiuni de tapiţerie cu piele Alcantara, precum şi inserţii de lemn de câteva tipuri. Exemplarul din imagini a primit o tapiţerie de piele în două tonuri – bej şi negru – precum şi lemn negru, cu mici fibre lemnoase de culoare contrastantă.

Cel de la volanul Jaguarului XJ modificat se va bucura de inserţii de aluminiu pe pedale, iar pasagerii banchetei din spate vor primi, în sfârşit, un tunel central adevărat, care îi lipsea atât de mult lui XJ. Pentru confortul pasagerilor spate, în spătarele scaunelor faţă au fost montate două suporturi automatizate, pe care a fost montat câte un iPad, însoţit de tastatură fără fir. La rândul lor, acestea sunt conectate la Internet printr-un modem GSM de 20 Mbps, care asigură o conexiune de înaltă viteză, prin intermediul tehnologiilor EDGE, HDSPA sau HSPA .
COMENTARII (5)
Mihail
Chişinău
la 16 Decembrie 2011 - 11:10
urasc englezii!
0
0
Crazywolf
Chişinău
la 16 Decembrie 2011 - 11:16
urastii.... :))) eu n-am nimic contra lor.... da iaka Jaguarul l-as vre :!))
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Decembrie 2011 - 17:30
Jantele astea de 21'' fac virf la toate. Imi place foarte mult acest Jaguar. L-as numi cel mai stilat din familie. Interiorul de nota 10+. Ca de obicei ceasul din mijlocul bordului da "aroma" de aristocratie englezeasca. Daca as avea posibilitatea, as da si 2 S-Klasse-uri pe asa un Jaguar.
0
2
dima
Chişinău
la 17 Decembrie 2011 - 00:11
pare prea americana, la fel ca si mercedesul SL il dau la brac:)))
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 17 Decembrie 2011 - 08:22
Eu din contra as zice ca pare a japonez pentru piata japoneza. Asa linii de design nu vezi in fiece zi prin Europa. Pentru ei, japonezii fac ce-i mai bun.
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!