Prima pagină  »  Ştiri  »  Arctic Diesel - combustibil de iarnă de înaltă calitate de la
25 IANUARIE 2012, 09:30
4,815
6
Arctic Diesel - combustibil de iarnă de înaltă calitate de la BEMOL
De BEMOL
4
Compania BEMOL comercializează în orice perioadă a anului combustibil diesel doar de înaltă calitate. Componența combustibilului diesel este diferită pentru fiecare sezon (rece sau cald), Bemol, însă, vă asigură, că de fiecare dată când procurați combustibil diesel, acesta este adecvat sezonului.

În premieră, compania BEMOL oferă clienților săi combustibil ARCTIC Diesel - un combustibil de înaltă calitate creat pentru timp de iarnă. Compania BEMOL comercializează combustibil ARCTIC Diesel pe tot parcursul perioadei reci a anului, timp în care unele motoare alimentate pe bază de combustibil Diesel se confruntă cu anumite dificultăți de funcționare.

Aceste probleme apar din cauza formării cristalelor de parafină care pot bloca filtrele de combustibil. Toate varietățile de combustibil diesel conțin parafină care, în stare normală, reprezintă o substanță lichidă care intră în componența combustibilului. Această substanţă este considerată drept un component important al combustibilului diesel, datorită caracteristicilor sale de a spori cifra cetanică, (oferind mai multa putere motorului). Totuși, atunci când combustibilul diesel se răceşte într-o măsură suficientă, parafina începe să se cristalizeze (se formează cristale solide de parafină). Combustibilul Arctic Diesel previne acest proces chiar și în condițiile în care valorile temperaturii ating nivelul de -20C, protejând astfel motorul autovehiculului Dumneavoastră de dificultățile de alimentare cu combustibil ce pot apărea din cauza blocării filtrului. Combustibilul ARCTIC Diesel conține aditivi cu funcție dublă: aceștia mențin cifra cetanică înaltă (motorul nu pierde din putere) și modifică temperatura - limită de filtrabilitate (TFL) – temperatura minimă la care cristalele de parafina sunt destul de mici pentru a trece prin filtrul de combustibil. Utilizarea acestor aditivi încetinește viteza de cristalizare, astfel, acelaşi combustibil (după aditivare) poate avea o performanță satisfăcătoare în condiții de valori scăzute de temperatură fără a afecta performanța motorului.

Combustibilul ARCTIC Diesel, comercializat de compania BEMOL, a fost creat să asigure funcționarea normală a motorului în condiții de temperatură de până la -20C.

Compania BEMOL Vă oferă cel mai bun combustibil diesel care există pe piaţă pentru perioada rece a anului, totuşi, buna funcționare a automobilului depinde de metodele proprii de întreţinere a motorului și a filtrelor.
COMENTARII (6)
Mihail
Chişinău
la 25 Ianuarie 2012 - 15:42
eii si mai vorba ... cu calitatea de acum sunt deacord da voi cum vorbiti la general parca ati avut caliatete buna din tot deauna.... nu uitati ca mai ieri bagati niste diesel cati incheta la plus 5 grade :0
0
0
Sorin Toderita
Chişinău
la 25 Ianuarie 2012 - 17:42
Motorasul meu papa diesel Efix si mai mult nimik:)
0
0
petro
Chişinău
la 25 Ianuarie 2012 - 18:05
cine toarna de la BEMOL spuneti cum e calitatea la motorina,mai ales pe timp de iarna
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 25 Ianuarie 2012 - 21:56
Da drept din Arctica il aduk... xD
0
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 25 Ianuarie 2012 - 22:01
mmm nustiu ce sa spun,pot sa spun numai una,ca nu e calitatea aceea care a ofst odata si atit.
0
1
constantin
Bălţi, Moldova
la 27 Ianuarie 2012 - 16:55
Personal torn motorina Efix de la Rompetrol si altceva nimic.Nu am incredere in alte statii peco.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!