Prima pagină  »  Ştiri  »  Kahn Panamera şi plăcuţele de înmatriculare
30 IANUARIE 2012, 07:55
2,195
4
Kahn Panamera şi plăcuţele de înmatriculare
De Valeriu Bahnaru
5
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
Atelierul de tuning Project Kahn a dezvăluit noua sa creaţie – un Porsche Panamera care combină ingineria germană cu stilul britanic. Astfel, modelul german a primit o serie de elemente noi de design, atât la exterior, cât şi la interior, menite să-i adauge un aer de şarm britanic.

Astfel, Kahn Panamera vine cu bare de protecţie modificate şi aripi puternic evazate, praguri laterale puternic accentuate şi chiar două spoilere montate pe hayon. Tunerii şi-au dotat creaţia şi cu un set nou de jante, de producţie proprie, de 22 de inch.

În interior, Panamera a primit o nouă tapiţerie în două nuanţe – roşu şi negru. Modificările la partea tehnică s-au limitat doar la instalarea unui sistem de evacuare sportiv şi a unul modul electronic, care coboară garda la sol.

Noua ediţie Panamera, realizată de Project Kahn, are un aspect impunător, însă curiozitatea cea mai mare e dată de plăcuţele de înmatriculare, care costă mai mult decât automobilele! După spusele celor de la Project Kahn, plăcuţa „F1”, care a aparţinut anterior campionului de Formula 1 Jenson Button, a fost achiziţionată de la autorităţile britanice pentru incredibila sumă de 460,000 lire sterline (aproximativ 550,000 euro). Preţul maşinii tunate în sine este de „doar” 86,875 lire sterline (aproximativ 104,500 euro)...
COMENTARII (4)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 30 Ianuarie 2012 - 08:48
Cum Button ar fi avut sa se faca ku jumatate de milion... Cred ca are datorii de dat si vinde deam si numerele de la bolid :)) Vorbind de Panamera, pot sa spun ca-mi place, in special mi-a atras atentia culoarea rosie a cadranelor...
0
0
dima
Chişinău
la 30 Ianuarie 2012 - 10:23
mie daca sincer panamera numi place, da asta in tuning imi place tare!
0
0
petro
Chişinău
la 30 Ianuarie 2012 - 10:57
masina e super,dar cu numaru au inebunit...
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 30 Ianuarie 2012 - 16:18
Mda iata intradevar lucru cu adevarata care meritat toti banii dupa paerea mea.e ceva fantastic....super...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!