Prima pagină  »  Ştiri  »  Tuning japonez pe o maşină germană: Porsche Panamera Black Bison
23 IANUARIE 2012, 09:05
2,565
5
Tuning japonez pe o maşină germană: Porsche Panamera Black Bison
De Valeriu Bahnaru
7
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
Atelierul japonez Wald International a supus unui tratament agresiv de tuning unul din cele mai apreciate modele germane: Porsche Panamera. Nu ar fi greşit să menţionăm că Panamera este un lider incontestabil la numărul de ipostaze de tuning în care a fost transformat de către atelierele din întreaga lume. Să vedem, totuşi, ce au făcut japonezii...

Ca de obicei, cei de la Wald International redau modelelor un look deosebit de agresiv, dar lasă aproape intact motorul. La fel s-a întâmplat şi în cazul Panamerei. Pentru a deveni un adevărat bizon negru, aceasta a îmbrăcat un kit agresiv, realizat în mare parte din fibră de carbon, şi, desigur, a primit o culoare neagră lucioasă.

Bara de protecţie faţă cuprinde prize de aer extra-largi, iar LED-urile standard au fost întunecate cu un strat de culoare neagră, accentuându-se, astfel, noua culoare a caroseriei. Aripile faţă au primit nişte incizii de largi dimensiuni, liniile cărora continuă spre pragurile laterale, apoi şi spre aripile spate, puternic evazate. Agresivitatea este desăvârşită de bara de protecţie spate, cu un difuzor central, şi două guri duble de evacuare. Desigur, culoarea neagră se regăseşte şi pe noul set de jante, instalate pe Panamera Black Bison.

Din modificările tehnice se face remarcată doar coborârea semnificativă a supsensiei, maşina obţinând, astfel, o gardă la sol redusă substanţial.
COMENTARII (5)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 23 Ianuarie 2012 - 11:38
Cred ca cu toate ca au adaugat un pic de agresivitate modelului, au mai si conturat stilul elegant al marcii.
0
2
Mihail
Chişinău
la 23 Ianuarie 2012 - 14:34
VB_1One bine spus... intradevar au pastrat stilul elegant ...din toate modele porche ,panamera imi palce cel mai tare ... un adevarat monstru...
0
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 23 Ianuarie 2012 - 16:20
of cite agresivitate si cit lux la acesta maisna,cefa foarte frumos...Iubesc Panamera. E porschele cel mai indragit de mine!!!
0
1
constantin
Bălţi, Moldova
la 24 Ianuarie 2012 - 15:38
Comentarile expuse anterior corespun cu poziitile mele.Panamera e frumoasa.
0
0
///////
Chişinău
la 25 Ianuarie 2012 - 19:33
urita de tot
2
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!