Prima pagină  »  Ştiri  »  Jeremy Clarkson, cel mai nedorit partener de călătorie cu maşina
2 FEBRUARIE 2012, 09:04
2,000
2
Jeremy Clarkson, cel mai nedorit partener de călătorie cu maşina
De Ilie Toma
3
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Divizia britanică a celor de la Continental a realizat recent un sondaj printre cetăţenii englezi, încercând să afle pe cine şi-ar dori aceştia cel mai puţin în calitate de partener cu care să împartă o aventură de condus 4x4 în locuri izolate.

Controversatul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, s-a dovedit a fi cea mai nedorită persoană cu care britanicii s-ar încumeta să călătorească la bordul unui vehicul 4x4 prin deşertul Sahara, spre exemplu. Se pare că tradiţia celor de la Top Gear de a se „ajuta” reciproc în situaţii limită şi-a spus cuvântul...

Pe urmele lui Clarkson în top păşeşte Katie Price, iar pe locul 3 e situat chiar prim-ministrul Marii Britanii, David Cameron.

Studiul celor de la Continental se bazează pe răspunsurile a peste 2,000 de proprietari de maşini. Printre calităţile pe care le-au apreciat aceştia la un eventual partener de aventură 4x4 în locuri extrem domină... simţul umorului, şi abia apoi cunoştinţele mecanice bune şi a tehnicilor de supravieţuire.

Dacă vă întrebaţi cu ce ocazie le-ar fi venit celor de la Continental o idee atât de trăsnită, să facă un astfel de studiu, aflaţi că aceştia desfăşoară un concurs în Marea Britanie, la finele căruia câştigătorului îi va oferit un loc de participant în cadrul trofeului Conti 4x4 Trophy. Da, câştigătorul va urca la volanul unui Hummer şi va conduce ca şi participant cu drepturi depline pe un traseu offroad extrem de dificil, care va trece prin deşertul Sahara şi munţii Atlas! În astfel de condiţii, persoana de alături, este deosebit de importantă. Este o călătorie foarte lungă şi plină de provocări şi primejdii. Iar brianicii au zis aproape unanim „Numai nu Jeremy Clarkson”...

Iată şi topul complet al celor 10 „nedoriţi”:
1. Jeremy Clarkson
2. Katie Price
3. David Cameron
4. Kate Moss
5. Carol Vorderman
6. Christine Bleakley
7. Nick Clegg
8. Madonna
9. Simon Cowell
10. Lewis Hamilton
COMENTARII (2)
Jeremy Clarkson
Chişinău
la 2 Februarie 2012 - 13:30
Neponel??????
0
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 2 Februarie 2012 - 15:39
Cind privesc Top Gear nu zic niciodata ca Jeremy Clarkson este un cunoscator rau de maisni..si todeauna cind se fac comparatii intrediferite maisni si diferte teste atunci Jeremy Clarkson cistiga mai intodeuna...nustiu dece el a ajuns pe primul loc dar ce sa facem...intodeauna am stiut ca el e doar un actor si gata.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!