Maserati GranTurismo Sport va debuta la Geneva
21 Februarie 2012, 10:29
Italienii de la Maserati vor aduce la Salonul Auto de la Geneva un nou model – GranTurismo Sport – care îl va înlocui pe actualul GranTurismo S. La drept vorbind, „noul” model nu este decât un facelift al actualului, având o faţă ceva mai agresivă, în stilul versiunii speciale MC Stradale.

Conform inginerilor italieni, grila masivă are şi avantaje practice pentru motorul imens de sub capotă, de origine Ferrari, reuşind să îl răcească mai eficient. Mai mult ca atât, curenţii masivi de aer ajung şi la frânele faţă ale maşinii, menţinându-le temperatura optimă.
Şi deoarece fără LED-uri astăzi nu există glamour, italienii, maeştri în ale modei, au echipat noul lor model cu blocuri optice cu luminiţe cu LED, cu fundal negru. Partea din spate a maşinii a rămas aproape nemodificată.

În interior, însă, s-a lucrat mai radical, scaunele vechi fiind abandonate, iar altele noi făcânu-şi loc la bord. Volanul a fost şi el înlocuit cu unul mai nou, cu un caracter sportiv mai pronunţat. Chiar şi aşa, italienii nu au publicat deocamdată nici o imagine cu interiorul noului lor model.
Motorul V8, de 4.7 litri, de sub capotă a primit un surplus de 10 CP, ajungând până la 460 CP şi fiind, astfel, capabil să accelereze bolidul italian de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 5 secunde. În mod standard, Gran Turismo Sport va fi echipat cu o transmisie automată cu 6 rapoarte, însă opţional se poate instala şi o transmisie secvenţială robotizată cu padele pe volan, asemeni celei de pe ultimele modele Ferrari.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
3
2,699
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (3)
petro
Chişinău
la 21 Februarie 2012 - 18:33
aceasta marca de masini isi are farmecul ei, cu asa masina devii in centrul atentiei, si intoarce capurile fiecaruia.
0
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 21 Februarie 2012 - 19:23
Dupa cum s-am mai spus... nimik deosebit, inafara de schimbari minore la parte frontala.
0
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 22 Februarie 2012 - 17:01
Seamnaa putin cu Aston Martin...
1
2
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!