Mitsubishi ASX, recunoscut printre cele mai sigure maşini în SUA
22 Martie 2012, 08:00
Institutul de Asigurare a Securităţii Rutiere din SUA (IIHS), un soi de EuroNCAP de peste ocean, desemnează periodic cele mai sigure modele disponibile pe piaţa SUA, în urma testelor de siguranţă proprii. Cu doar câteva zile în urmă, a fost supus crash-testelor şi Mitsubishi ASX, model care în SUA poartă numele Outlander Sport.

În urma testelor, institutul american i-a oferit lui ASX calificativul „Top Safety Pick”, ceea ce înseamnă că organizaţia americană îl recomandă tuturor cumpărătorilor pentru care siguranţa este un criteriu de bază.
În SUA, calificativul „Top Safety Pick” a devenit de mult timp unul foarte apreciat şi important pentru deciziile de cumpărare ale americanilor, prin urmare Mitsubishi ASX tocmai a primit un impuls puternic pentru succesul său de piaţă

Pentru ca un model să poată primi calificativul „Top Safety Pick”, acesta trebuie să ofere o protecţie cel puţin „bună” la patru capitole de bază în testele de siguranţă – impactul frontal, impactul lateral, rigiditatea acoperişului în cazul răsturnării şi impactul spate.
Mitsubishi ASX este cel de-al doilea
model curent al producătorului japonez, destinat pieţii americane, care primeşte importantul calificativ,
după ce aceeaşi performanţă a fost înregistrată şi de sedanul Lancer X. În SUA, ASX este disponibil cu un propulsor pe benzină, în 4 cilindri, de 2.0 litri, care livrează 148 CP, şi care poate fi cuplat fie la o transmisie manuală, fie la una automată cu raport continuu variabil. Preţul de start al lui ASX în SUA constiuie 18,795 dolari SUA.
PiataAuto.mdIlie Toma
4
4,386
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (3)
G e o
Floreşti, Moldova
la 22 Martie 2012 - 15:50
ia fiti atenti baieti. Acesta maisna costa doar 18.800 de dolari ar in md ajunge undeva pretul start 15.000 si voi spuneti ca e mai bine sa datiacesti bani pe un VW Toureg? nu as face asa prostie. si nici nu doresc sa compar acesta masina cu aceea.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 22 Martie 2012 - 18:51
Nu stiu pe cit sunt de sigure, insa se bukura de un mare respect din partea proprietarilor datorita fiabilitatii sale.
0
0
constantin
Bălţi, Moldova
la 24 Martie 2012 - 09:44
Iara incepeti comparatiile cu tuaregul cela ((((((((
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!