Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Recall masiv pentru Chrysler 300 şi Dodge Charger

8 Mai 2012 - 13:56
Ilie Toma
Recall masiv pentru Chrysler 300 şi Dodge Charger
Grupul Chrysler anunţă iniţierea unui recall masiv pentru modele Chrysler 300 şi Dodge Charger, ambele construite pe aceeaşi platformă. Recall-ul vizează modelele de generaţie nouă, produse între decembrie 2010 şi 20 Decembrie 2011 şi destinate pieţei SUA, într-un număr total de 119,072 de unităţi.

Problema vine de la o piesă de fixare a unor cablaje, care, sub influenţa variţiilor de temperatură, se poate deforma şi afecta firele de conexiune a unităţii centrale de control a sistemelor ABS şi ESC. În cazul survenirii acestei situaţii, la presarea frânei cele două sisteme de siguranţă ar putea deveni temporar inactive. Totuşi, cei de la Chrysler menţionează că funcţia de bază a frânei rămâne în stare perfectă de operare.

Proprietarii pot recunoaşte survenirea acestui defect după aprinderea indicatorului ABS pe panoul de bord al maşinii. Chiar dacă până acum s-a înregistrat un număr relativ mic de astfel de incidente, toate fără daune sau victime, Chrysler va rechema toate maşinile produse în această perioadă pentru a le înlocui cablajele problematice.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter