Opel Ampera este cel mai bine vândut model electric din Europa
27 Iunie 2012, 09:12
Modelul electric cu autonomie extinsă al celor de la Opel, Ampera, înregistrează cifre tot mai bune de vânzări, fapt care îl propulsează în topul celor mai bine vândute automobile electrice de pe continent.
Conform rezultatelor din luna mai 2012, Ampera şi-a depăşit toţi rivalii şi a înregistrat cel mai mare număr de unităţi vândute. La nivel continental, Ampera a reuşit să-şi acapareze deja o cotă de piaţă de 20% în segment,
ceea ce înseamnă că fiecare al cincilea automobil electric cumpărat în Europa este un Opel Ampera! Mai mult ca atât, în Olanda modelul celor de la Opel a cucerit 77% din clienţii automobilelor electrice! De asemenea, germanii şi elveţienii se arată încântaţi de Ampera, în Germania cota de piaţă
printre maşinile electrice fiind de 50%, iar în Elveţia – de 44%.

În scurta sa carieră Opel Ampera a reuşit deja să adune peste 50 de premii importante, inclusiv titlul de Automobil al Anului 2012 în Europa.
Recent, sistemul de propulsie al lui Ampera a fost distins cu premiul „Motorul Internaţional al Anului” în categoria automobilelor ecologice.

Vă amintim că acum câteva luni redacţia noastră a efectuat un test drive
de lungă distanţă cu Opel Ampera în Danemarca şi Suedia, unde am avut ocazia să experimentăm pe viu particularităţile acestui model electric. Cei care nu au reuşit încă să vadă testul nostru drive special, sunt invitaţi să o facă aici.
PiataAuto.mdIlie Toma
4
2,629
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 28 Iunie 2012 - 15:57
Da... la fel si Chevrolet Volt in SUA.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!