Noul Lexus LS?
27 Iulie 2012, 12:40
Lexus a anunţat acum câteva săptămâni că va dezvălui noua generaţie a luxosului sedan LS la 30 iulie. Cu doar câteva zile înaintea dezvăluirii oficiale, primele imagini au şi apărut online

Nu putem spune cu certitudine, însă, cât de autentice sunt acestea. Dacă anume aşa va arăta viitoarea generaţie Lexus LS, atunci putem spune două lucruri esenţiale despre acesta. Primul ar fi că sedanul de lux şi-a tras la indigo faţa lui GS. O a doua deducţie este faptul că avem în faţă un facelift puternic al actualului model, prezentat drept nouă generaţie Lexus LS. Nu ar fi un lucru nou şi nici deloc ruşinos. Până şi actualul VW Passat este, de fapt, un facelift puternic al predecesorului său.
Primele imagini ale noului Lexus LS îl înfăţişează în versiunea mai agresivă F-SPORT, care aduce un sedan mult mai agresiv decât actualul model. Până şi capota a primit o nervură puternică pe centru. Partea spate a rămas mult mai apropiată faţă de actuala generaţie, fiind doar uşor retuşată. Blocurile optice, însă, au primit elemente de iluminare cu LED-uri.
Vom reveni cu informaţii complete şi poze oficiale imediat după dezvăluirea modelului de către producătorul japonez.
PiataAuto.mdIlie Toma
4
3,092
COMENTARII (3)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 27 Iulie 2012 - 13:45
Arata super... asa-i masiv...
0
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 27 Iulie 2012 - 18:20
minunat....
0
1
Robert
Bucureşti, România
la 27 Iulie 2012 - 19:08
Arata excelent.Si pun pariu ca japonezii vor inova tehnologie la greu in acest nou model.Asa ca nu mai vorbiti prostii..............nu are cum sa fie un facelift deodata ce interiorul va fi schimbat total.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!