Premieră în Paris: Opel Adam, compacta şic cu preţ de doar 11,500 Euro
28 Septembrie 2012, 09:58
Opel Adam este una din cele mai proeminente vedete ale Salonului Auto de la Paris. Cu un design plin de şarm şi eleganţă, compacta germană atrage privirile asemeni unui magnet...

Adam a fost dezvăluit presei mondiale chiar înainte de startul Salonului Auto de la Paris, în cadrul unui eveniment avangardist şi neobişnuit. La fel de avangardist ca însăşi modelul, de altfel, care a fascinat până şi capitala modei.

Adam măsoară doar 3.70 metri lungime, încadrându-se în
segmentul A european al
subcompactelor urbane. Totuşi, maşina oferă spaţiu la bord pentru patru pasageri şi promite o agilitate superbă pentru condusul urban. La interior, atmosfera e una de maşină premium, toate materialele fiind alese şi combinate cu rafinament, astfel încât şi cei mai pretenţioşi posesori să se delecteze cu plăcerea aflării la bord.

E evident că o maşină precum Adam ţinteşte în mare parte spre cei cu spiritul tânăr, fapt care i-a motivat pe ingineri să o echipeze cu o suită lungă de tehnologii moderne şi infotainment. Sistemul IntelliLink, spre exemplu, poate coabita cu smartphone-urile
celor de la bord, (Android şi Apple iOS), făcând astfel disponibile în habitaclu tot soiul de aplicaţii online.

Şi totuşi, Adam e unic în felul său, distingându-se semnificativ şi faţă de celelalte modele din gama Opel. Asta a fost intenţia creatorilor săi – de a crea o maşină capabilă să emane spiritul prezentului şi viitorului Opel, dar care să dispună şi de o puternică identitate proprie. Şi unde mai pui că preţul european anunţat pentru Adam e unul excepţional de prietenos – de doar 11,500 Euro.
PiataAuto.mdIlie Toma
5
2,835
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (3)
Igor
Chişinău
la 28 Septembrie 2012 - 10:02
frumoasa jucarie pentru pipitzele din MallDova ))
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 2 Octombrie 2012 - 10:02
O maisna pentru calatorii prin oras....sa pleci la serviciu...
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 2 Octombrie 2012 - 10:02
Da Eva unde e?
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!