Un dealer auto din Moldova, cel mai bun din Europa
13 Septembrie 2012, 07:55
Acum ceva timp, Vă anunţam că General Motors a acordat o distincţie inedită şi deosebit de importantă unul dealer auto din Moldova, numindu-l „cel mai bun dealer din Europa” al mărcii. Vorbim de dealer-ul Chevrolet, Autoframe-FM, desigur. Este, de fapt, prima şi deocamdată unica distincţie de acest fel, oferită de un producător de automobile vreunui dealer din ţara noastră. Tocmai de asta redacţia noastră a decis să facă o vizită Directorului General al distribuitorului Chevrolet în Moldova, Veaceslav Gheorghiev, pentru a afla mai multe detalii la acest subiect.

Dle Gheorghiev, cât de importantă este, totuşi, această distincţie pentru un dealer? Ce schimbă ea cu adevărat în activitatea unul distribuitor?

De fapt, compania noastră a primit, odată cu distincţia „Cel mai bun dealer în Europa” şi titlul de „GrandMaster Dealer”, ceea ce înseamnă că ne-am calificat în categoria exclusivistă a celor mai buni dealeri Chevrolet din întreaga lume. Pentru a înţelege cât de exclusivistă este această categorie, Vă voi spune că doar 5% din dealerii Chevrolet din toată lumea fac parte din ea! Iar distincţia oferită nouă vine doar în rezultatul unor merite importante, care ţin de cota de piaţă deţinută, tempoul de creştere a vânzărilor, calitatea deservirii clienţilor, eficacitatea politicilor de marketing, dar şi o serie de alţi parametri. Prin urmare, întreaga echipă Chevrolet Moldova este cu adevărat mândră de acest rezultat, care ne motivează să ne fortificăm şi mai mult prezenţa pe piaţa moldovenească. Mai mult atât, dacă tot m-aţi întrebat ce schimbă această distincţie în activitatea noastră ca distribuitor, pot să vă spun că ea ne dă şansa accederii la un nou sistem ierarhic în logistica livrărilor de autombile şi piese componente, fapt care ne va face şi mai operativi, şi mai eficienţi, iar de operativitatea noastră sporită beneficiază deja toţi clienţii actuali şi viitori ai mărcii Chevrolet.
Ei bine, distincţia vine ca urmare a unei serii de merite, printre care şi creşterea vânzărilor, cu menţinerea unui tempou intens. Date fiind timpurile deloc uşoare, cum motivaţi Dvs. creşterea constantă a mărcii Chevrolet în ţara noastră?

Rezultatul e unul datorat muncii întregii echipe, care funcţionează ca un organism integru. Creşterea vânzărilor
nu poate fi obţinută numai prin publicitate, spre exemplu, decât dacă tinzi la efecte modeste pe termen scurt. Toate componentele trebuiesc asigurate – de la imaginea mărcii şi atitudinea faţă de vizitatorii showroom-ului, până la atitudinea şi calitatea deservirii post-vânzare. Din fericire, mă bucur să spun că avem o echipă minunată pe toate aceste planuri, care îşi face treaba profesionist şi astfel,
clienţii Chevrolet în Moldova au parte de experienţe plăcute încă de la primele momente în care sunt interesaţi de un model, până la ultima zi a exploatării maşinii, fapt care îi face să revină din nou în showroom-ul nostru pentru căutarea unui nou automobil. Şi, desigur, produsul în sine e un element crucial în calea succesului. Fără modele Chevrolet cu adevărat reuşite, care să atragă oamenii interesaţi, iar apoi să-şi bucure proprietarii, acest succes nu ar fi fost posibil.

Ce aşteptări aveţi pentru anul curent? Va reuşi Chevrolet să menţină acelaşi tempou de prezenţă şi vânzări?

Avem aşteptări foarte mari şi rezultatele înregistrate până acum ne motivează să credem că ne vom
atinge ţelul. În acest moment,
Chevrolet deţine în Moldova o cotă de
piaţă de 17% - cea mai mare cotă a
mărcii din întreaga Europă! Ne
bucurăm să observăm deja că noul
Aveo a fost primit foarte călduros de
public şi înregistrează rezultate tot mai
bune cu fiecare lună. De asemenea,
de curând modelele Cruze şi Captiva
au fost împrospătate, fapt care le-a
făcut şi mai atractive pentru clienţi.
Deci, suntem încrezători că până la
sfârşitul anului vom reuşi să depăşim
cifra de 700 de automobile
Chevrolet vândute în Moldova!

Care Vă sunt planurile de
viitor? Ce ar putea aştepta
pasionaţii mărcii Chevrolet?


Planurile ne sunt foarte mari.
Distincţia obţinută acum ne motivează
şi ne dă oportunitatea să perfecţionăm şi mai mult calitatea deservirii, operativitatea noastră, dar şi strategiile de marketing. Departamentul nostru de marketing a fost întotdeauna unul foarte inventiv, iar în viitor acesta va aduce multe suprize frumoase pasionaţilor mărcii Chevrolet, iar noi sperăm ca Chevrolet să devină o marcă şi mai iubită de publicul din Moldova!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
2
5,533
COMENTARII (2)
Igor
London, Marea Britanie
la 13 Septembrie 2012 - 10:00
pt. redactie : "Date fiind timpurile deloc uşoase,"
0
1
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 13 Septembrie 2012 - 10:28
Am corectat, mulţumim!
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!