Noua Honda CR-V a fost dezvăluită la Chişinău
26 Noiembrie 2012, 08:50
Noua generaţie Honda CR-V a ajuns şi
în showroom-ul din Chişinău, fiind dez-
văluită în cadrul unei ceremonii solem-
ne. Noul CR-V a păstrat reţeta prede-
cesorilor săi, venind cu dimensiuni
similare şi un spaţiu interior extrem de
vast şi versatil, care îl fac deosebit de
practic şi confortabil în exploatare.

Noua generaţie debutează cu două propulsoare – un benzinar de 2.0 litri şi 155 CP, dar şi noul motor diesel Honda de 2.2 litri şi 150 CP, care a debutat acum un an sub capota noului Civic. Preţul de start pentru ţara noastră constituie 22,360 euro, valabil pentru motorizarea de bază.

Redacţia noastră va efectua în această săptămână un test drive cu noul model japonez şi vă va relata în detaliu ce poate oferi acesta cu adevărat unui eventual cumpărător.
6
3,814
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (4)
GRED
Chişinău
la 26 Noiembrie 2012 - 14:16
Asa si nu pot intelege care e motivul producerii acestor masini... nici SUV veritabil si nici Sedan confortabil... Sunt ca si pneurile ALL-SEASONS - Nu-s bune nici iarna nici vara.
0
0
Viorel
Chişinău
la 26 Noiembrie 2012 - 15:49
GRED, majoritatea cumparatorilor care isi procura SUV- uri le exploateaza in cea mai mare parte a timpului in mediul urban, si din acest considerent si producatorii de automobile proiecteaza SUV-urile intr-o proportie mai mare pentru mediul urban. Ca avantaje pe care un SUV le prezinta comparativ cu un sedan este garda mai mare la sol, suspensii mai ranforsate, si la unele modele volumul portbagajului mult mai mare. Sistemul de tractiune integrala nu-l consider ca fiind un atu determinant pentru SUV-uri, deoarece acesta este deja intalnit si raspandit si pe autoturisme; poate doar sistemul de asistare la urcare/coborare in panta, demultiplicatorul de cuplu sau posibilitatea blocarii diferential -ului/ -elor, chestiuni intalnite la unele modele de SUV-uri.
Iar SUV-urile veritabile (mai bine zis off-roaderii veritabili) aflate inca in productie sunt intr-un numar limitat, locul acestora fiind ocupat treptat de crossover-uri, segment din care face parte si Noua Honda CR-V.
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 26 Noiembrie 2012 - 16:11
Viorel: cam pe asa principii mizeaza potentialii kumparatori ai SUV-urilor... Honda CR-V e o masina foarte fiabila si rezistenta, asta o dovedeste numarul mare de vinzari si schimbarile minore care le-a suportat de-a lungul vremii.
0
0
GRED
Chişinău
la 26 Noiembrie 2012 - 23:02
VB_1One de acord! Honda e legenda la fiabilitate! Motoarele lor tureaza ca celea de pe bike-uri :)
Viorel e ok ce scrii - insa e un pas de marketing! Dar asta e ! Toata lumea acuma asa joaca poate din pacate - poate nu.
Jeremy Clarkson spunea cindva de Daimler cama asa: W140 - Supra-inginerie si W220 - sub-dezvoltat - cam asta se primeste cind inginerii construesc o masina (ref la 140) si cind economistii cu marketologii construesc o masina (ref. la 220)
0
2
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!