Primul exemplar Chevrolet Corvette Stingray a fost licitat pentru 1.05 milioane dolari!
22 Ianuarie 2013, 09:08
Acum o săptămână vă anunţam despre debutul la Detroit al noii generaţii Chevrolet Corvette, versiunea standard a căreia şi-a atribuit din nou legendarul nume Corvette Stingray. Noul Corvette a fascinat întreaga lume, însă cei care şi l-au dorit imediat au aflat o veste mai puţin îmbucurătoare – producţia de serie va începe la uzina Bowling Green din Kentucky, SUA,
abia în toamnă. Şi totuşi, a existat o unică şansă pentru cel mai nerăbdător cumpărător, întrucât Chevrolet a scos la licitaţie primul exemplar Corvette, produs, la drept vorbind, pentru debutul de Detroit. Până şi codul de caroserie a acestuia sfârşeşte cu cifrele „0001”.

La doar două minute de la startul licitaţiei, preţul primului exemplar
Corvette depăşise bariera de 1 milion de dolari, iar oferte mai continuau să se strige. Nu a mai durat mult până când maşina a fost vândută, pentru impresionanta sumă de 1.05 milioane dolari! Cumpărătorul este deţinătorul unei echipe NASCAR şi tot el un împătimim colecţionar de Corvette-uri – Richard Hendick. Hendrick este o figură deosebit de respectată şi
renumită în lumea sporturilor cu motor din SUA.

Pe lângă noul exemplar Corvette, în colecţia lui Hendick a mai ajuns şi un alt exemplar notoriu al modelului – un Corvette din 1968, care a aparţinut însuşi şefului General Motors, Dan Akerson.

Astfel, preţul de vânzare al primului exemplar din noua generaţie Corvette îl depăşeşte de 20 de ori pe cel oficial al versiunii de bază! Banii acumulaţi din vânzarea maşinii vor fi donaţi pentru un fond de îmbunătăţire a condiţiilor de viaţă din cartierul Morningside Commons al Detroitului.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
3,045
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (7)
Alina
Chişinău
la 22 Ianuarie 2013 - 09:34
O masina luxoasa, frumoasa si atragatoare. uitindu-se la ea inteleg barbatii, care-si iubesc la nebunie automobilul sau.
0
2
G e o
Floreşti, Moldova
la 22 Ianuarie 2013 - 19:55
Spatele tot e din plastic?
1
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 22 Ianuarie 2013 - 21:00
GHITON: ii din lemn de stejar afrikan :-))
1
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 23 Ianuarie 2013 - 22:31
Si cu corji de anans:D
1
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 23 Ianuarie 2013 - 22:51
GHITON: pe bune, eu apropo auzisem ca fac combustibil din corji de banane :-) numai nu stiu inka nici un motor sa functioneze pe asa biocombustibil
1
0
Sorin
Chişinău
la 24 Ianuarie 2013 - 13:57
Этот суперкар стал ниже своего предшественника, получил капот и крышу из углепластика, бамперы, двери и панели задней части кузова из композитных материалов, а также обтекатели днища из композитного углеродного нановолокна (особое сочетание традиционных композитных материалов и карбона). Использование этих материалов позволило уменьшить массу кузова на 17 килограммов по сравнению с моделью предыдущего поколения, а также добиться идеально развесовки по осям — 50:50.
0
1
Alina
Chişinău
la 8 Februarie 2013 - 13:09
Gh1ţîşor VB_1One WAW ce experti aici avem) ce umor) poate scriti texte pentru Comedy club )
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!