Citroen C3 vine la Geneva cu un facelift
22 Februarie 2013, 11:58
Citroen C3, compacta urbană a francezilor, vine la Salonul Auto de la Geneva cu o versiune împrospătată, pe care francezii nu se sfiesc să o numească pompos „absolut nouă, succesor de nouă generaţie”, etc. Dar, de fapt, nu e nimic mai mult decât un facelift uşurel.

C3 a primit ceea ce primesc toate maşinile împrospătate – condimente în pas cu moda: elemente de iluminare cu LED-uri, un calandru redesenat şi blocuri optice spate ceva mai îndrăzneţe. În habitaclu şi-au făcut loc materiale de o calitate actualizată, mai
bună, iar cadranele de bord au primit o iluminare de nuanţă albă. Ditamai schimbări pentru „un succesor de generaţie nouă”, nu?...

Eh, şi ca să nu fim prea ironici, trebuie să recunoaştem că C3 a primit, odată cu faceliftul, şi un nou motor pe benzină în 3 cilindri, cu capacităţi de 1.0 litri sau 1.2 litri. Aceste motorizări noi vor dezvolta 68 CP şi respectiv 82 CP. Toate dieselurile disponibile până acum, care s-au recomandat prin cifre excelente de consum, rămân în continuare în lista de motorizări ale modelului.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,387
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (3)
G e o
Floreşti, Moldova
la 22 Februarie 2013 - 16:34
Stiu francezii sa faca desing.....
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 22 Februarie 2013 - 16:36
Frumusika masinika.
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 23 Februarie 2013 - 04:54
Un facelift extrem de subtil. Am condus masina asta. E interesant cu motorizarea de 1.6 Hdi este mai economica decat cea de 1.4 . Directia extrem de manevrabila si schimbatorul la fel de finut, au facut ca aceasta masina sa fie pe placul femeilor. E o placere sa conduci asa masina avand in vedere categoria din care face parte.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!