Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Land Rover Range Rover a ajuns în Moldova. Sâmbătă şi duminică noul model vă aşteaptă la zilele uşilor deschise!

8 Februarie 2013 - 09:18
Ilie Toma
Noul Land Rover Range Rover a ajuns în Moldova. Sâmbătă şi duminică noul model vă aşteaptă la zilele uşilor deschise!
Noua generaţie a unuia din cele mai luxoase SUV-urile veritabile din lume, de largi dimensiuni, a ajuns în Moldova. Modelul aduce o listă incredibilă de inovaţii şi perfecţionări inginereşti, devenind sesizabil mai uşor în greutate, mai dinamic, dar la fel de confortabil şi durabil în offroad cu adevărat provocator.

Încă de la prima generaţie Range Rover modelul a trebuit să facă faţă unei provocări aparent imposibile: să ofere confortul unei limuzine de lux la bord şi capacităţile de trecere şi rezistenţă ale unui offroader extrem. Astăzi, aflat la a patra generaţie, Range Rover păstrează cu sfinţenie tradiţia acestei provocări şi aduce un confort superior oricărui SUV, cu un habitaclu lucrat cu cea mai înaltă precizie şi inspiraţie, în timp ce calităţile de trecere rămân aceleaşi, de-a dreptul legendare.

Noul Land Rover Range Rover porneşte în Moldova de la un preţ de 85,000 euro, preţ valabil pentru motorizarea 3.0 V6 diesel, în dotarea HSE. Ediţia Vogue a aceleiaşi motorizări costă 88,000 euro, iar dotarea de top Vogue HSE, cu acelaşi diesel sub capotă, are un preţ de 98,000 euro.

Sub capotă se mai poate regăsi un diesel mai puternic, V8, de 4.4 litri, care porneşte de la 101,000 euro pentru dotarea Vogue şi ajunge la 116,000 euro pentru dotarea de vârf, exclusivistă, Autobiography.

În fine, cel mai puternic Range Rover, cu motorul supercharged V8 de 5.0 litri, e benzină, porneşte de la 114,000 euro şi ajunge la 125,000 euro în dotarea Autobiography. În week-end, la 9 şi 10 Februarie, toţi pasionaţii mărcii Land Rover şi cei interesaţi de noul model sunt invitaţi la zilele uşilor deschise în showroom-ul Land Rover Chişinău, pentru a cunoaşte pe viu noul model. Adresa showroom-ului: bd. Cantemir, 14, Chişinău.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter