BMW ALPINA B3 BITURBO - performanţă desăvârşită
7 Martie 2013, 17:00
Noua ALPINA B3 BITURBO
reprezintă esenţa producătorului german. Da, anume producătorului
şi nu atelierului de tuning! Chiar dacă creaţiile sale sunt bazate pe modelele BMW, la uzina din Buchloe vin doar caroseriile acestora, care primesc numărul de serie individualizat de la ALPINA. Germanii modifică practic tot ce este posibil începând cu motor şi terminând cu suspensia, aspectul
exterior şi interior. Astfel un BMW de la ALPINA devine cu totul alt automobil, cu personalitate şi esenţă schimbată în totalitate.

Prezentată în premieră la Geneva, noua ALPINA B3 BITURBO este caracterizată prin aspectul discret clasic, ce combină sportivitatea cu eleganţa. Un spoiler discret faţă şi unul spate, la fel ca şi ţevile de eşapament
şi jantele de 20 inch ALPINA CLASSIC îi conferă noului model o prezenţă nemaipomenită. Caracterul dinamic este subliniat de propulsorul de 3.0 litri BITURBO cu 6 cilindri în linie, ce dezvoltă 410 CP şi 600 Nm! Cuplat la o transmisie automată în 8 rapoarte, noua ALPINA B3 BITURBO accelerează până la 100 km/h în doar 4.2 scunde şi e capabilă să atingă viteza maximă de 305 km/h!
Chiar şi aşa, sedanul consumă doar 7.6 l/100 km (B3 BITURBO Touring – 7.7 l/100 km) şi emite doar 177 grame de CO2 per kilometru (B3 BITURBO Touring – 179 g/km). Pentru o mai mare aderenţă cu asfaltul, ALPINA B3 BITURBO este disponibilă şi în versiunea cu transmisia integrală Allrad.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
4
3,549
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
COMENTARII (8)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 7 Martie 2013 - 19:04
Am ramas cu uimit... aparat me4ta :-))
0
1
Mihail
Chişinău
la 7 Martie 2013 - 19:13
mdaaa... alpina a fost este si va fi alpina :).... da 7 litri la suta... in general in ultimul timp vedem motoare care scot multi caluti si putin consum.... interesant cit de fiabile sunt in timp ele... ca tot cei fortat departe nu ajunge....
1
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 7 Martie 2013 - 19:26
Mihai: sa speram ca vor ajunge sa mai vedem si peste 20-25 ani vreo Alpina si sa zicem ca motoarele BMW sunt nemuritoare :-)
0
1
dima
Chişinău
la 7 Martie 2013 - 21:45
deschideti mobile.de acolo sint alpina de peste 25 ani care arata ca noi, totul depinde de stapin, dar de obicei asa masini ramin in garajul cumparatotului toata viata, sau sint distruse in accidente:(
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 7 Martie 2013 - 22:59
Dima: nu am avut in vedere de acelea... ci de astea noi ku motoare noi... le urez adika sa ajunga cum au ajuns si acelea
0
1
Robert
Bucureşti, România
la 7 Martie 2013 - 23:21
Phhh ...cat de patethic.O masina absolut banala si cu motoare prea gurmande/Mult prea vitale ,in plus probleme nenumarae la partea mecanica .Multe modele vin zilnic la service ptr imobilizarea diverselor probleme mecanice, una dintre ele ar fi ''problemle cu electrovalva'' ,de care nu se mai satura cei de la BMW.
3
0
Cyber
Briceni, Moldova
la 8 Martie 2013 - 12:35
Robert, de cat sa postezi doar prostii mai bine nu o faci de loc. Toate masinele pot avea probleme, BMW-ul nu e o exceptie, dar nu fi asa... scriind doar tampenii despre BMW.

Eu nu am opservat nici un comentariu de al tau pozitiv despre aceasta marca.... pai chiar crezi ca sunt cele mai rele masini?
Nu te da asa destept... nu te intreaba nimeni despre ''electrovalva'' sau cine stie ce, de cele mai multe ori fiabilitatea unei masini e in stransa legatura cu soferul... dar pentru un ''papagal'' ca... si un Tank se poate difecta repede.

Asa ca, daca vrei sa faci un comentariu e foarte bine, dar te sfatui sa-l faci ca lumea... de altfel nu uita ca cineva mai destept ca tine isi bate joc cand observa ce porcarii, sa le spun asa, de comentarii postezi.

Numai bine!
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 8 Martie 2013 - 13:47
@Cyber,

Combate-ma strict pe text, dragul meu (din pacate, nu-i un monolog), nu pe mine ca persoana, adica apuca-te sa supui sub lupa analizei fiecare fraza de-a mea care te intriga si, la final, surprinde-ma cu niste concluzii coerente, operabile, decente, din care chiar sa razbata ceva de retinut si de invatat, nu onomatopeele inepte pe care le-ai insirat tu si care ma fac sa cred ca de atat esti tu capabil, daramite sa devii exigetul meu avizat. Poate inca nu s-a inteles in esenta: eu nu ma exprim numai pentru cine vrea sa ma urmareasca si cu care pot intretine un dialog normal si placut, iar amatorii de greturi izvorate din exclusivism, ura si intoleranta, carora li se pare o mare isprava sa se chinuie sa depisteze cusururi cu orice pret (la altii, doar nu la ei insisi) si sa se erijeze in consilieri "profesionisti".

Bunn......Mey prietene draga ,asta cu ''' toate masinile pot avea probleme '' se intampla cam rar ,doar daca cumva te-ai referit la toate masinile din gama BMW ca au probleme,atunci ai dreptate.Cat despre ''comentariile mele pozitive despre aceasta marca'' nu ai observat si nici nu vei observa.Hai sa iti spun adevarul.Pe mine nu ma poate atrage o marca ca BMW care nu este in stare sa isi rezolve problemele de service,probleme numeroare cu turbina,pompa de ulei,transmisie,electrovala iarasi foarte multe probleme elementare de prost gust.Si sa nu mai zic ca nu sunt in stare sa puna niste patine de calitate exceptionala ,cele puse de ei se fac praf in timpul rularii de zi ci zii ,iar distributia sare de la punct dupa care trebuie din nou sa inlocuiesti ''ca prostul '' tot kitul .Dar ce conteaza asta pt unii ,atata timp cat au BADGE-ul pe bot.Si inscriptia '' M Power '' pe praguri.Dar probabil asa sunt unii setati din nastere ,fiecare o tine pe a lui pana in panzele albe, ametit de iluzia cumplita a lui "za best of za best" .
Cat despre fiabilitatea dintre sofer si masina ,o voi spune la momentul opoertun

Numai bine !
1
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!