Mitsubishi va concura în Pikes Peak cu două maşini electrice MiEV Evolution II
28 Iunie 2013, 17:40
După ce Mitsubishi a prezentat Safety-Car-urile sale pentru Pikes Peak, japonezii ne dezvăluie electromobilul
de curse, cu care vor participa la competiţia Pikes Peak International
Hill Climb, care va avea loc în acest week-end, pe data de 30 iunie.
Noul Mitsubishi MiEV Evolution II
este o evoluţie a bolidului de anul trecut, i-MiEV Evolution, care a
avut reuşite admirabile.
Evoluând, MiEV Evolution II a adăugat 216 CP şi un electromotor în plus, iar acum cele patru motoare electrice dezvoltă 544 CP! Motoare electrice sunt alimentate de un pachet de acumulatoare litiu-ion de 50 kWh, care are o construcţie uşoară din fibră de carbon, răcire îmbunătăţită şi o amplasare cât mai joasă, pentru a reduce centrul de greutate.
Electromobilul de curse are la bază un şasiu tubular şi o caroserie din fibră de carbon, care datorită forţei de apăsare pe care o dezvoltă şi sistemelor














Super All-Wheel Control
şi Active Yaw Control,
asigură o manevrabilitate
impecabilă pe serpentine
celebrului munte.
La Pikes Peak, Mitsubishi va lansa două prototipuri electrice MiEV Evolution II, pentru categoria maşinilor electrice, care vor fi pilotate de câştigătorul Dakar-ului, Hiroshi Masuoka şi de Greg Tracy, care de 6 ori a câştigat în Pikes Peak la categoria motocicletelor. Obţinând locul secund la competiţia Pikes Peak de anul trecut, în acest an Mitsubishi mizează pe victorie.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,334
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (3)
valentin ghionea
Galaţi, România
la 29 Iunie 2013 - 02:32
Eu sunt curios mai robert cu litera mica, cu ce tupei mai intri tu pe AM cand si Mircea Mester, project manager, n-a mai suportat si-a confirmat ceea ce banuiam de mai mult timp, anume ca @mafia=@samba=@suedezul??!!, la asta nu m-am gandit, plus anonimul care s-a dat in spectacol azi, si de alte sute de ori, asa este, AM este un site de neseriosi in care intra oricine si te poate injura, adica neseriosi si penibili ca tine. Deci acest individ, robert, are zeci de clone, i s-au blocat ip-urile, dezactivat conturi si tot a intrat sa abereze, are nick-uri in care se cearta singur si apoi isi da singur raspuns, ori este platit ori este bolnav, deci tratati-l ca atare, aici este cuminte vad, hai sa te mai vad acum @mafia, cum era? Mucles? :))). Scuzati off-tipicul, dar acest tip este un fenomen, dar nu in sens pozitiv, trebuie lasat in lumea lui.
1
1
Robert
Bucureşti, România
la 29 Iunie 2013 - 15:57
Mai poti Dane ? Te-ai pus sa imi faci mie dureri de cap asa-i ? Omule uite ce este, te respect prea mult ca sa vb urat cu tine, esti un pasionat auto la fel ca si mine, si respect oamenii carola le plac masinile stii tu vorba aia '' ne plac femeile, dar iubim masinile '' , si eu cred ca si tu esti unul dintre ei. Daca ai venit aici comenteaza la subiect, daca nu du-te si fa circ pe AM acolo unde se injura ca la usa cortului. PA este o '' platforma '' civilizata de impartit ideii si impresii cu publicul/cititorii. Dar oricum m-am distrat pe cinste comentand pe AM . O sa iti spun cu alta ocazie dc, si ca un respectuos om ce sunt si care nu si-a uitat bunele maniere iti voi raspunde si la intrebarile pe care mi le-ai adresat pe AM, dar nu acum.
Saluta-l pe @LauCalin si pe @inexorabil, sunt niste '' baieti '' de nota 14+, chiar imi pare rau de ei :D......totusi userul @BMW este '' free '' in continuare, si asta cam e nasol.... :D
Mulţani !
3
0
berta
Alba Iulia, România
la 1 Iulie 2013 - 01:49
Si tu esti liber,si e tare nasol.
1
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!