GOODWOOD 2013: Doar pentru bebeluşi-automobilişti – căruciorul Skoda!
13 Iulie 2013, 11:54
Prin asta e frumos Goodwood-ul – aici poţi vedea multe alte năzdrăvănii pe lângă maşini noi şi exotice. Skoda, spre exemplu, a adus la Goodwood un cărucior deocheat de tot, destinat, probabil, bebeluşilor pe care părinţii vor să-i crească piloţi de Formula 1.

Acesta are patru jante adevărate din gama Skoda, de dimensiune 265/30 R21 (!), încălţate în anvelope la fel de adevărate, iar pe lângă acestea mai dispune şi de două oglinzi retrovizoare pentru părinte! În faţă există un mic spoiler, dar şi un far! De asemenea, există şi indicatoare de direcţie! Ce spuneţi, v-aţi plimba copilul într-un asemenea cărucior?
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, din Goodwood
4
4,177
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (9)
Robert
Bucureşti, România
la 13 Iulie 2013 - 13:20
Superb.......daca se va dovedi si fiabil pe intreaga durata de utilizare, chiar va fi un atuu greu de in vins pe piata carucioarelor :))
4
0
Robert
Bucureşti, România
la 13 Iulie 2013 - 13:22
Mai bn se opreau la facut carucioare si masini de spalat . Sa lase ce tine de masini pe mana japonezilor si americanilor. Fiindca acest capitol nu e de ei. BMW ii s-ar potrivi perfect sa produca frigidere si uscatoare de par '' semnate '' .
4
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 13 Iulie 2013 - 13:36
Nu prea vad rostul, insa "nazdravania" o accept, e ceva original... :D:D Vreau una albastra Subaru pe jante aurii OZ Racing !!! :D
0
1
Tudor
Ialoveni, Moldova
la 13 Iulie 2013 - 14:46
Robert...spui multe prostii ,mult prea multe...
Atita lauzi masinile japoneze ,cind Toyota la fiecare jumatate de an mai face cite o rechemare in service la alte citeva zeci de mii de masini...
De exemplu http://unimedia.info/stiri/toyota-retrage-de-pe-piata-185-000-masini-62886.html
2
2
Robert
Bucureşti, România
la 13 Iulie 2013 - 17:48
@Tudor.....spui multe prostii ,mult prea multe...

Tu nu faci decat sa confirmi calitatea Toyota prin acel link, nu sa o faci de ras :)) . Mai baga linkuri cu rechemari in service sa vada si lumea cu adevarat ce inseamna responsabilitatea fata de clienti si satisfacerea acestora. La cea mai mica eroare masina este rechemata la service. VW dc nu proicedeaza la fe ? DC brandurile Europene se fac ca ploua in loc sa rezolve problemele? Vw a mai fst amendat odata pt ca au omis sa faca un recall, la fel si Mercedes Benz care s-au facut ca ploua cand au avut probleme cu v6 si v8 iar clientii au platit din buzunarele lor.....phhh patethic.

3
1
Robert
Bucureşti, România
la 13 Iulie 2013 - 19:50
@VB_1One, tu chiar crezi ca Subaru s-ar presta la asa ceva ? Subaru produce masini in adevaratul sens al cuvantului tata nu trotinete :)) ....... in schimb '' Schoda '' poate produce si carucioare si masini de splat , samd.De aceea le zic ca mai bn se opreau la produs carucioare si sa lase ce tine de masini pe mana profesionistilor fiindca nu-i de ei aici. Spre exemplu din 2014 Toyota va introduce in productie vehicule alimentate cu hidrogen, si ghici ce aceasta motorizare pe hidrogen o va pune chiar pe un viitor model Lexus si va costa 50 mii dolari in SUA si Japonia. Deci sau gandit bn ei. DC sa cerem 50 mii pe o Toyota cand putem face clientul mai multumit si introducem pe Lexus, asta ca sa nu zici ca ai dat atatia bani pe o Toyota. Deci aici se bifurca mai multe avantaje : beneficiezi de o masina unica si rara, de consumuri zero , de emisii zero, de o marca de lux care cu siguranta va fi si mai unicata cu acele motoare.Bine, Lexus oricum era un brand unicat insa cu acele motoare vor lasa restul marcilor cu gura cascata.

http://www.automarket.ro/stiri/toyota-va-lansa-in-2014-un-model-cu-zero-emisii-de-carbon-si-480-kilometri-51766.html
3
1
Cyber
Briceni, Moldova
la 13 Iulie 2013 - 20:58
Aici sunt doua mari prostii,
1) Robert, sincer eu nu iti dau nici 15 ani la ce prostii scoti din tine, cu alte cuvinte daca cineva iti va arata ca scrisul e cu negru tu tot nu vei recunoaste aceasta si vei tine cu tarie la punctul tau de vedere, adica vei spune ca scrisul e cu alb... chiar daca in realitate e cu negru... Asa persoana esti chiar tu...
2) Unii mai slabi la minte sau sup influienta halucinantelor au facut porcaria aceasta de caruta, sa-i zic asa, carea i se potriveste de minune lui Robert... parca au fost facuti unul pentru celalalt ;))

Ma mira faptul ce degradare e si pe aici, o maimuta ar gandi mai bine de cat unii...
1
2
Robert
Bucureşti, România
la 13 Iulie 2013 - 22:28
@Cyber, nu cred ca esti in masura sa spui ca am probleme cu neuronul dupa 2 fraze.Ai citit pe sarite commentul meu.Nu stiu de cand feedback-ul negativ fata de un produs este considerat acuzatie la adresa producatorului, dar fiecare poate intelege ce doreste, inclusiv tu sper sa intelegi ca fiecare are dreptul la o parere.
Prea multa ura in commenturile tale. Iti citesc commenturile de ceva timp si cred ca nu ar trebui sa iei atat de personal toate parerile colegilor de aici. Este excelent ca avem pareri contradictorii, insa nu imi place ca acuzi, iar in alte dati chiar ai jignit oameni. Te indemn la calm si la decenta…E doar “infotaiment” aici.
Cu mult respect,
Robert, numai bine !
2
0
Cyber
Briceni, Moldova
la 14 Iulie 2013 - 13:00
Bravo @Tudor, imi place exemplu mentionat de tine... dar ai vazut a fost exact cum am spus... daca i se aduc dovezi lui ... ca nu are dreptate el fie nu recunoste fie neaga acest lucru si schimba subiectul, mentionand ce pare a se intampla in viitor si neaga cu inflacareare prezentul.
Imi place ca sunt pe aici si oameni ce gandesc logic si privesc lucrurile real. Nu sunt un patriot dar avem cu ce ne mandri...

Din nefericire, vrei sau nu, trebuie sa-i infrunti pe unii ce se dau foarte destepti... dar din experienta (chiar de e greu) mai bine il lasi (ii lasa-ti) sa miarga in prostia lor. Da, sa nu uit... pe om il poti ajuta sa revie cu picioarele pe pamant numai daca si el doreste sa fie ajutat, adica daca recunoaste ca are nevoie de ajutor, insa daca nu e o pierdere de timp.

Revenind la subect... cu tot respectul nu vad in acest carucior nimic alt ceva de cat o mare pierdere de timp si un lucru fara viitor. Daca si-ar fi folosit putina intelepciune pentru un lucru cu adevarat folositor, cu siguranta ar fi meritat si laudele mele.

Numai bine!!!
1
2
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!