Noua Toyota Corolla a fost dezvăluită la Chişinău
30 Iulie 2013, 11:20
Vinerea şi sâmbăta trecută, chişină-
uenii au fost aşteptaţi în showroom-ul Toyota pentru a cunoaşte pe viu noua generaţie Toyota Corolla. Şi când spunem „pe viu”, o spunem pe bune, pentru că toţi doritorii au putut şi să testeze pe propria piele noua generaţie Corolla, pe lângă recepţia organizată cu ocazia lansării modelului.

Noi o spunem pe şleau: de un asemenea interes din partea publicului nu s-a bucurat de multă vreme nici un sedan compact în ţara noastră! Iar noua generaţie Corolla are cu cei să-şi cucerească admiratorii – pentru că vine cu un design proeminent şi plin de caracter, o calitate net superioară a ambianţei interioare, nivele de echipări foarte generoase, dar şi un preţ foarte atractiv, care porneşte de la 11,990 euro.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
2
3,331
GALERIE FOTO (48 IMAGINI)
COMENTARII (7)
Cyber
Briceni, Moldova
la 30 Iulie 2013 - 12:11
11,990 euro, chiar ma mir de ce asa putin... iti cumperi o asa masina si daca o ingrijesti ca la carte o ai pe o perioada buna de timp. Da, si un motiv de ce Tayota e unul din lideri la vanzari ca numar, multi nu isi piermit sa plateasca aproape dublu pentru o masina din aceiasi catigorie.

Apropo, daca asi fi un constructor auto asi alege sa fac mult mai putine masini dar in acelasi timp mai scumpe, de ce sa fac milioane de autoturisme daca asi putea face zeci de mii avand acelasi profit, nu?
1
1
GRED
Chişinău
la 30 Iulie 2013 - 12:53
Cyber> Si da - si nu.
Tre sa vezi ce e mai rentabil. Eu cred ca germanii nu prea pot lua calea toyotei fiindca pretul omului pe ora e mai scump desi in ultimul timp se cam robotizeaza totul. Daca o sa tragi atentia la interbrand o sa vezi ca Toyota si Mercedes si BMW sunt cotate in valoare aproape la un nivel desi Toyota vinde cu MUUULT mai multe automobile decat MB si BMW poate louate impreuna chiar .... http://www.interbrand.com/en/best-global-brands/2012/Best-Global-Brands-2012-Brand-View.aspx

0
0
GRED
Chişinău
la 30 Iulie 2013 - 12:59
Pana la urma cea mai vanduta masina de pe glob nu are cum sa nu fie rentabila si Toyota chiar daca are masini de zeci de ori mai avansate tehnologic decat jucarica asta de Corrola cred ca conducerea cu toti marketologii ei isi vor indrepta atentia spre ea si acest segment care este cel mai numeros
0
1
Cyber
Briceni, Moldova
la 30 Iulie 2013 - 13:20
GRED, asta ti-am spus o marca produce forte multe masini iar o alta marca mult mai putine dar profitul e cam acelasi... aici nu prea vad rostul...
Pai de ce sa lucrez 10 ore si sa folosesc mai multe scule de lucru dar sa nu lucrez 7 si sa am acelasi profit? Logic, nu?
1
0
FIFA
Chişinău
la 31 Iulie 2013 - 00:45
uitaiva ce prezentare a facut bmw de exemplu. pentru seria 3gt si minicooper....si ce prezentare a facut toyoata la new corolla...diferenta asta de cheltuieli care sunt cu mult mai multe pt bmw se adauga la pretul acestuia...
1
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 1 August 2013 - 11:31
Pretul kiar e bun e tot... ku 10.500 euro, poti lua noul "Lighean" in complectatie maxima, dar diferenta e ca dintre cer si pamint!
0
0
Valeriu
Chişinău
la 1 August 2013 - 17:57
Toyota e mult mai wolks wagen ca Wolkswagen-ul, pentru ca ofera accesibilitate la calitate pentru cat mai multi oameni. O adevarata masina a poporului!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!