Sebastien Loeb va concura la Campionatul Mondial de Turisme WTCC cu un Citroen C-Elysee!
26 Iulie 2013, 12:44
Citroen C-Elysee a fost dezvoltat pentru ţările în curs de dezvoltare, cum ar fi ţara noastră, cu drumuri departe de ideal, nu şi pentru curse! Aceasta noi am aflat şi în testul nostru comparativ, între Citroen C-Elysee şi fratele său geamăn, Peugeot 301. Cu toate acestea, Citroen a decis, pentru prima dată în istorie, să intre în Campionatul Mondial de Turisme WTCC, pregătind un Citroen
C-Elysee de curse!
Pentru că etapele campionatului WTCC vor avea loc în America Latină, Maroc, China şi Rusia, internaţionalitatea acestuia va juca un rol crucial în promovarea modelului Citroen C-Elysee de serie pe pieţele din întreaga lume.
Pentru a nu da în bară, începând cu sezonul 2014, împreună cu Citroen în WTCC va intra nimeni altul ca campionul mondial la raliuri WRC, Sebastien Loeb, care mai recent, a stabilit şi un record pe Pikes Peak.
Loeb, cu siguranţă va avea grijă ca Citroen să arate rezultate bune!

Pe lângă aspectul agresiv, piperat cu eleroane şi jante de 18 inch, C-Elysee WTCC adăposteşte suspensia şi frâne de curse, precum şi un propulsor de 1,6 litri turbo, care dezvoltă 380 CP şi 400 Nm – acelaşi propulsor îl dispune
şi maşina de raliuri DS3 WRC. Această putere este suficientă pentru o greutate de 1.100 kg. Francezii au şi început testele pe circuit, ceea ce putem urmări în video-urile de mai jos.
Ţineţi-vă bine BMW, Chevrolet şi Seat – vin francezii!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
3
2,707
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (5)
Cyber
Briceni, Moldova
la 26 Iulie 2013 - 15:42
Imi place cum arata... Bravo, nu sunt un fan anume, dar succese lui Sebastien!!!
1
2
Robert
Bucureşti, România
la 28 Iulie 2013 - 01:43
Si care-i faza ?
3
0
Cyber
Briceni, Moldova
la 28 Iulie 2013 - 12:39
Chiar nu iti dai seama ca esti un ratat de mai intrebi? Invata sa citesti si atunci vei posta (la subiect) ce se discuta in topicul respectiv.
Succese!
1
2
Robert
Bucureşti, România
la 28 Iulie 2013 - 12:51
@Cyber, daca tu spui......nu te pot contrazice. Esti prea odihnit ;)

Succese !
3
0
nick
Chişinău
la 31 Iulie 2013 - 11:50
Sebastian e cel mai tare pilot al ultimilor 10 ani , a demonstrat constant rezultate excelente ii urez si eu succes in noua sa aventura WTCC , Citroen face de citiva ani in coace cele mai tari masini pentru curse wrc si cred ca va face si acum un monopost foarte performant!!!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!