Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BRABUS 850 6.0 Biturbo iBusiness – business sedanul dement!

9 Septembrie 2013 - 15:25
Denis Godorozea
BRABUS 850 6.0 Biturbo iBusiness – business sedanul dement!
Când vine vorba de business sedan-uri, care pot atinge viteze demenţiale, în minte vine numai compania BRABUS. De data aceasta atelierul din Bottrop şi-a depăşit cele mai îndrăzneţe idei cu o premieră „bombă”, pregătită pentru Salonul Auto de la Frankfurt, care se numeşte BRABUS 850 6.0 Biturbo iBusiness. Creat pe baza modelului Mercedes-Benz S 63 AMG, noul sedan modificat a căpătat un kit aerodinamic agresiv, jante de 21 de inch, frâne carbon-ceramice Brembo şi o gardă la sol coborâtă cu 15 mm.

Dar un business sedan ar trebui să fie un adevărat birou pe roţi. Această idee şi a stat la baza creării noului model de către specialiştii de la BRABUS. Astfel, interiorul acestuia capătă piele fină în culori deschise şi calde, plafonul a primit un "cer înstelat", iar biroul directorului, care de fapt reprezintă partea din spate a habitaclului, a fost dotat cu tehnica Apple - iPad mini, iPod touch, Mac mini şi Apple TV. Pe lângă aceste bijuterii tehnologice şi-a făcut loc şi un sistem multimedia cu ecran de 15,2 inch, un "hot spot" WiFi şi scaunele dispersate de o consolă centrală unică.

Pentru că este un adevărat BRABUS, iBusiness nu ar fi putut exista fără o putere imensă sub capotă, care l-ar face cel mai rapid birou pe roţi din lume! Pentru a realiza acest lucru specialiştii de la BRABUS au lucrat intens asupra propulsorului V8 de 5.5 litri, aducând un stroker-kit, ce constă din arborele cotit ranforsat, pistoane şi biele forjate, ce sporesc volumul la 5,9 litri! Pe lângă acestea îşi mai fac loc noile turbocompresoare, filtre sportive, sistemul de evacuare din oţel inoxidabil şi un ECU reprogramat.

Rezultatul tuturor acestor manipulări s-a transpus în puterea imensă de 850 CP şi într-un cuplu de 1.150 Nm limitat electronic! Aceste cifre incredibile au înzestrat acest oficiu pe roţi cu performanţe, demne de un supercar!

Astfel, acceleraţia de la zero la o sută de kilometri noul BRABUS 850 6.0 Biturbo iBusiness o efectuează în 3.5 secunde, în timp ce viteza maximă este de 350 km/h!

Performanţe uluitoare pentru cel mai rapid birou pe roţi din lume, nu?!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (36 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter